Goldfish Industries Party Rental

Wie op zoek is naar het juiste materiaal om een feest of evenement in te richten, of als professional cateringmateriaal in te huren, kan terecht bij Goldfish Industries Party Rental. Het bedrijf biedt een breed gamma aan om van elk evenement een succes te maken. Zowel particulieren als professionals kunnen terecht bij Goldfish Industries.

Betrouwbaar team

Goldfish Industries staat garant voor zorgeloos feesten. Da’s geen holle slogan, maar een belofte die getuigt van gezonde ambitie om een betrouwbare partner te zijn van alle klanten. Het bedrijf heeft dan ook een ijzersterk team van jonge professionals, elkeen met zijn eigen expertise, die elkaar versterken en uitdagen om elk event optimaal te ondersteunen.

Uiteenlopend gamma

Goldfish Industries biedt een uiteenlopend gamma van stijlen aan, m.n. Nordic, Bohemian, Urban Jungle en Industrial.

Nordic staat voor een minimalistische stijl die toch een gezellige warmte uitstraalt. Ideaal dus om een verfijnde look aan een evenement te geven. U kan bij Goldfish Industries terecht voor Scandinavisch design meubilair en een ruim aanbod aan decoratie in o.a. koper en marmer.

Bohemian is als thema niet meer weg te denken in de hedendaagse eventwereld. Deze stijl schept een idyllische setting door rustieke artikelen te combineren met kleurrijke accenten. Kortom, decors waarin gasten kunnen wegdromen en waardoor dat apart gevoel van vrijheid een uniek moment creëert.

Kies voor Urban Jungle om te onthaasten in de stad. Even ontsnappen aan de dagelijkse rat race. Door het gebruik van heel wat greenery en andere natuurlijke elementen zoals bijvoorbeeld hout, creëert u een oase van rust op uw event. Een styling zo puur en fris dat het ongetwijfeld een onvergetelijke indruk nalaat bij al uw gasten.

Trendy locaties zoals een verlaten loods of een loftachtige fabriek vragen nu eenmaal om een karaktervolle styling zoals Industrial. Ruig en gewaagd, stoer en stevig. Goldfish Industries biedt daarom een ruime collectie met ruwe texturen aan. Ontdek de verschillende materialen in o.a. beton, staal en gerecycleerd hout.