Ben je op zoek naar de ideale tent voor je feest, bedrijf, evenement of festival? Dan kan je terecht bij The Tentshop. The Tentshop is een verhuurder van kwaliteitstenten voor zowel feesten, bedrijfsoplossingen, evenementen als festivals. Een bewezen track record van kwaliteit, service en producten heeft The Tentshop. Tevredenheid wordt bereikt door het constant hoog niveau van dienstverlening, top-of-the-line apparatuur, toegewijde werknemers, strenge veiligheidsprocedures en innovatieve middelen.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij The Tentshop voor de ideale tent die past binnen jullie setting.

Het aanbod

The Tentshop levert steeds tenten die kraaknet zijn, ze beschikken over een poetsdienst voor het reiningen van de tentzeilen en publiciteitsspandoeken. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan tenten in verschillende maten. Zo verhuren ze paviljoententen, aluhallen en spantenten. Ook voor het vloerwerk en andere toebehoren voor deze tenten ben je bij The Tentshop aan het juiste adres.

Tent op maat nodig? Hiervoor kan je ook bij hen terecht.

Naast tenten bieden wij ook een vloeren, tenttoebehoren en verwarming.

Op zoek naar een tent, goede service en veilige plaatsing? Dan ben je bij The Tentshop uit Heist-op-den-Berg aan het juiste adres!

Download onze brochure