The Tree by San Marco Village

Sfeervolle feestlocatie

The Tree heeft een modern interieur met veel hout om een strakke en tevens warme sfeer te creëren. Deze multifunctionele zaal leent zich uitstekend voor bedrijfsfeesten en seminars, alsook voor huwelijksfeesten, babyborrels en andere privé aangelegenheden.

Bedrijfsevents

Van de service en de animatie tot de catering en de aankleding; alles is tot in de puntjes verzorgd. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid van ons team maken van elk evenement een pareltje. Wij begeleiden u graag in de keuze van de gerechten en eventuele animatie om uw evenement te doen slagen. U geniet met volle teugen van uw feest !

Het aangename kader geeft uw seminar of vergadering een extra impuls. The Tree is voorzien van alle hedendaags comfort.

Uw gasten genieten ten volle van de verfijnde catering en de persoonlijke service. Bij mooi weer kan u uw gasten verwelkomen met de aperitief op het gezellig terras; en tijdens uw seminar biedt dit een aangename break.

Familiefeesten

Een verrassingsfeest voor de jarige, een huwelijksverjaardag te vieren of een communiefeest of lentefeest in het vooruitzicht ? Wij helpen u graag met het uitwerken van de meest ideale formule naar uw budget. De persoonlijke service, het mooie kader en de uitmuntende catering maken van uw familiefeest een pareltje !

Huwelijksfeest

U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een feestelijk decor ? Dan in The Tree uw ideale partner voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. Samen met u werken we het ideale concept uit voor een gegarandeerd geslaagde dag.

Capaciteit

  • Receptie : 350 personen
  • Walking Dinner : 300 personen
  • Zittend diner : 200 personen
  • meeting : 200 personen

By San Marco Village

The Tree is de derde feestlocatie van San Marco Village. Kwam u al eens feesten bij San Marco Village? Dan heeft u reeds kunnen genieten van onze vlotte service en het lekkere eten. Ook in The Tree te Lier en The View in Sint-Niklaas garanderen wij u de typische San Marco-service en –kwaliteit.