Ontdek de Magie van Evenementen bij de Hippodroom van Oostende

Staat er binnenkort een speciaal evenement of feest op uw agenda en zoekt u nog de perfecte locatie?

Waarom zou u niet kiezen voor de betoverende zalen rondom de Hippodroom van Oostende? Deze locatie, met de nabijheid van de kustpromenade, de Wellingtonrenbaan en een golfbaan, biedt een scala aan mogelijkheden voor het creëren van een buitengewoon evenement. Onze zalen kunnen volledig worden afgestemd op uw wensen en inrichting, zodat ze de ideale setting vormen voor elk soort evenement, of het nu gaat om een intieme receptie, een bruisende beurs, een sprookjesachtig huwelijksfeest, of zelfs een internationale productlancering.

Wat deze locatie nog specialer maakt, is de rijke geschiedenis van de Wellingtonrenbaan. Gebouwd in 1883 onder toezicht van de Belle Epoque-architect Antoine Dujardin, was het de zomerbestemming van koning Leopold II en de koninklijke familie. In datzelfde jaar gaven de koning en de hertog van Wellington het startschot voor de allereerste officiële paardenrace.

Of u nu wilt kiezen voor onze cateringdiensten of uw eigen culinaire visie wilt realiseren, bij ons heeft u de vrijheid. Bovendien bieden we ruime parkeergelegenheid voor al uw gasten, en zijn er tal van hotels op minder dan 100 meter afstand.

Ons toegewijde team staat klaar om de locatie helemaal naar uw wensen in te richten, van de parkeerplaats buiten tot binnen in de zaal. En tijdens de voorbereidingen kunt u altijd rekenen op ons team voor deskundig advies en ondersteuning. Samen zorgen we ervoor dat uw evenement een groot succes wordt!

Kom langs en ontdek de unieke troeven van onze bijzondere locatie. Wij heten u van harte welkom bij de Hippodroom van Oostende!