Bedford Hotel & Congress Centre – Op slechts 450 meters van de Grote Markt

Het Bedford Hotel & Congress Centre is gelegen in het hart van Brussel, in de leuke wijk van St. Jacques, met zijn restaurants, winkels, trendy bars en cultuur. Op 450 m lopen vindt u de historische “Grand’Place” en het beroemde “Manneken Pis”.

Er zijn verschillende eenvoudige manieren om het hotel te bereiken:
– Met de trein: het Midi station, dit is de halte voor de Eurostar en de Thalys treinen en ligt op slechts 15 minuten lopen.
– Met de metro: de metro ligt op slechts 120 m van het hotel.
– Met de auto: u kunt de auto parkeren in de overdekte parking “Panorama”.
De parkeerplaats ligt naast het hotel en het is geschikt voor maximaal 200 auto’s.

We hebben 326 kamers, waaronder standaard kamers, business kamers, executive kamers en voor verblijf van langere appartementen en bieden wij gratis WIFI internet toegang.

U kunt uw evenement organiseren in onze zaal. We hebben 18 volledig uitgeruste vergaderzalen, voor vergaderingen, tentoonstellingen, gala diners of cocktails, alle kamers zijn voorzien van daglicht en airconditioning.

In ons hotel vindt u 2 restaurants, de “Thomas Cook” restaurant voor uw Amerikaans ontbijt en “Le Magellan” restaurant voor een gezellige lunch of diner. Voor een heerlijk Belgisch biertje kan je terecht in onze lounge bar of om je voetbalteam te volgen tijdens de World Cup,

Om bij te blijven met je e-mails, zijn er 3 computers gratis ter beschikking in onze business center. En om gelijke tred te houden met uw gezondheid vindt u ons fitnesscentrum met panoramisch uitzicht altijd klaar om te worden gebruikt, tijdens uw verblijf.

Virtual tour