Pillows Grand Boutique Hotel Reylof: innovatief luxe boetiekhotel in Gent

Pillows Grand Boutique Hotel Reylof is een nieuw en innovatief luxe boetiekhotel in Gent. Het herenhuis in Louis XIV-stijl, gebouwd door baron Olivier de Reylof, ligt op een steenworp afstand van het historische stadscentrum. Ieder Pillows Hotel is anders, maar overal kan je genieten van charmante authenticiteit, familiale warmte, een ingetogen chique inrichting en vooral onvergetelijke herinneringen. Het hotel biedt dan ook de perfecte locatie voor uw meeting, incentive event of private dining, en dit in een luxueuze en historische setting. Kortom, het nieuwe Pillows Grand Boutique Hotel Reylof verbindt eigentijdse flair met legendarisch erfgoed.

Overnachten
Pillows Grand Boutique Hotel Reylof telt 156 uiterst luxueus ingerichte kamers en suites die borg staan voor een perfecte mix van hedendaags comfort en klassieke stijl. Gasten voelen zich onmiddellijk thuis in de ruime kamers met grote ramen en veel licht en genieten met volle teugen van de historische details, unieke kunstwerken, het geweldig Pillows-bed met Egyptisch bedlinnen en de ruime badkamer met regendouche en/of bad. Bezoekers van het hotel kunnen bovendien ontspannen op het grote terras in de prachtig aangelegde binnentuin of zich laten verwennen in de uitgebreide spa met schoonheidsspecialisten, sauna, hammam, wellnessbad en fitness.

Catering
Het hotel omvat ook het LOF Restaurant, een culinaire trekpleister onderbegeleiding van Chef Hannes Vandebotermet en zijn team waar externe en hotelgasten een culinaire ervering kunnen beleven. In Lof Cafe kan dan weer worden genoten van perfect gebrande bonen of uw favoriete wijn uit de wijnklimaatkast.

Vergaderen
Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsmeeting of een privéfeestje? Pillows Grand Boutique Hotel Reylof beschikt over vier Private Dining Rooms en negen vergadersalons van 8 tot 100 personen, voorzien van de meest recente technologische installaties (70 inch-tv en click & share-presentatiesysteem) en badend in het daglicht.

Geen parkeerzorgen
Er is een betalende parking en een publieke parking vlakbij het hotel.