Of het nu gaat om een halve of hele dag, wij bieden aangepaste arrangementen die aan uw wensen voldoen. Bij ontvangst zijn koffie, thee, fruitsap en minikoffiekoeken standaard inbegrepen, evenals dranken met cake tijdens de koffiepauze. Afhankelijk van uw keuze voor een broodjeslunch of warme lunch, kunt u kiezen tussen standaard of deluxe catering. Voor ochtendvergaderingen kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Wij zorgen voor alle benodigdheden zoals papier, pennen, bureauonderleggers, muntjes en ijswater op de vergadertafel, omdat wij streven naar een moeiteloze ervaring voor onze gasten.

Onze vergaderzalen zijn uitgerust met de nieuwste communicatiemiddelen, waaronder een beamer en ingebouwd scherm, geluidsversterking met ingebouwde boxen, draadloos en vast internet, en 100% verduistering met regelbare verlichting en klimaatregeling.

Een extra pluspunt voor het succes van uw seminar in Domein De Vesten is de uitstekende bereikbaarheid, gelegen vlakbij afrit Geel-Oost van de E313 Antwerpen-Luik. Wij streven ernaar om uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen en uw seminarie tot een succes te maken.

http://360.devesten.be/