Wilt u uw collega’s en relaties jaloers maken met een forse strike of een welgemikte spare en tussendoor genieten van een heerlijke maaltijd en uitgebreide vergaderfaciliteiten? Het kan allemaal in Bowling Stones, met 4 hypermoderne bowlings één van de grootste bowlingketens van Vlaanderen en Brussel. Zo wordt de vestiging in Wemmel (Brussel) niet zomaar ‘de grootste & modernste bowling van de Benelux’ genoemd. Met zijn restaurant n9ne, 5 vergaderzalen, een internetcafé, een loungegedeelte en een zonneterras van 400 m2 met trendy chaises longues leent hij zich uitstekend voor een onvergetelijk event of teambuilding. En ook onze andere drie vestigingen hebben heel wat te bieden.Onze absolute troeven.

De succesformule van Bowling Stones? De ideale combinatie van bowlingfun, culinair genieten en vergaderen in stijl. Dankzij onze Stone Grill formule geniet u met uw gezelschap van een heerlijke, authentieke maaltijd, bereid met verse en kwalitatieve ingrediënten. In Bowling Stones Brussel schotelt ons stijlvol n9ne restaurant u zelfs het beste uit de Franse en internationale keuken en een ruime wijnkeuze voor. En met verschillende vergader- en banketzalen vindt u er ook de uitgelezen locatie voor een vergadering of event, vlakbij de Brusselse ring. Uw bedrijf krijgt er de omkadering die het verdient. Sterker nog: we nemen de organisatie in handen en garanderen een succesvol resultaat.

Zin in een (bedrijfs)uitstap die u echt van uw sokken kegelt? Ontdek Bowling Stones in Wemmel, Wommelgem, Oudenaarde en Antwerpen. Al onze vestigingen beschikken over airco en ruime parkeergelegenheid en met uitzondering van Antwerpen ook over minstens één multifunctionele vergaderruimte.