LUXE IN HARTJE TURNHOUT

HET HOTEL
Hotel Corsendonk Turnova is nieuwste viersterren hotel van Corsendonk in een bruisend nieuw stadsdeel vlak bij de Grote Markt in hartje Turnhout. Het hotel heeft 97 kamers waaronder ook  superior kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van alle luxe en comfort. De kamers zijn afgewerkt in hoogwaardige, natuurlijke materialen en hebben allemaal een gezellige parket vloer. Alle kamers zijn uitgerust met een telefoon, kluis, minibar, Nespresso machine en inloopdouche.

WELLNESS
Relaxeren na een drukke dag vol vergaderen? Alle hotelgasten hebben gratis toegang tot de wellness van het hotel. U kan er genieten van een sauna, infrarood en water paradise. Terwijl u tot rust komt in de relaxatieruimte kan u genieten van een mooi zicht over de omgeving van het hippe stadsdeel Turnova. Massages kunnen op reservatie bij geboekt worden via de receptie.

MEETING: Sky Venue by Corsendonk Hotels

De gloednieuwe aanwinst van Corsendonk Turnova is ‘Sky Venue by Corsendonk Hotels’. Deze vergader-en eventlocatie bevindt zich op de op één na hoogste verdieping van de Turnovatoren in Turnhout en is daarmee de hoogstgelegen locatie in de regio. Niet alleen is deze ruimte volledig uitgerust met de nieuwste projectie- en audiovisuele technologie, je hebt er ook nog eens een adembenemend uitzicht!

Deze unieke Sky Venue beschikt over 5 modulaire vergaderzalen met uniek 360° view over stad Turnhout en omstreken. Het is ook mogelijk om jouw vergadering of event te combineren met een lunch of diner, hiervoor werken wij samen met de restaurant van Alex Verhoeven en enkele lokale bistro’s.

Hotel Corsendonk Turnova beschikt over één vergaderzaal die geschikt is tot 12 personen. De vergaderzaal is voorzien van alle comfort en audiovisuele apparatuur.

RESTAURANT
Het hotel beschikt zelf niet over een eigen restaurant maar heeft een samenwerking met de restaurants van Chef Alex Verhoeven. Alle restaurants zijn op korte wandelafstand van het hotel.

Restaurant Hert
Turnova is het gloednieuwe stadsdeel van Turnhout, waar ook ons hotel gelegen is. Op zeer korte wandelafstand van hotel Corsendonk Turnova bevindt zich restaurant Hert. Hert is gelegen op de bovenste verdieping van de gloednieuwe Turnova toren, op de 18de verdieping, één verdiep boven onze Sky Venue.

Onder leiding van Chef Alex Verhoeven brengt het team een pure keuken met respect voor natuur en omgeving. De open keuken staat voor transparantie en interactie tussen de Chefs en gasten.

Brasserie de Koeiketel
Aan de overkant van de Grote Markt van Turnhout opende Alex Verhoeven Brasserie de Koeiketel. De Koeiketel is een brasserie dat klassiekers uit het verleden aanvult met technieken uit het heden. Ze brengen een keuken met eerbied voor product en bereiding aan een toegankelijke prijs.

Restaurant Bink
Vlakbij Corsendonk Turnova ligt de nieuwste zaak van Alex Verhoeven, restaurant Bink. Bij Bink staat men voor een pure keuken die het product in al zijn eenvoud laat spreken. Onder leiding van chef Lars Block serveert het team gerechten waarin hij gebruik maakt van internationale smaken.