Bourla Schouwburg – Vergaderen in de schouwburg

Uw Event in een Historisch Monument.

Wie de Bourla Schouwburg binnentreedt, krijgt meteen een bijzonder gevoel. Het interieur met Pompejisch rood, spiegels en bladgoud katapulteert uw gasten terug naar de weelde van de belle epoque. In 1834 werd de door Pierre Bourla ontworpen schouwburg ingehuldigd en erkend als één van de best gebouwde schouwburgen in Europa.

Sinds juli 2014 is het Felix Pakhuis team – samen met het vaste theatergezelschap Toneelhuis – de trotse uitbater van de Bourla Schouwburg, en wensen ze net zoals in het Felix Pakhuis deze majestueuze, adembenemende ruimte aan te bieden voor private en professionele aangelegenheden.

De Bourla Schouwburg is een imposant gebouw met statige trappen en pilasterzuilen, dat tegelijk een intieme sfeer weet op te roepen. In de stijlvolle Foyer vonden reeds heel wat festiviteiten plaats, maar een event in de theaterzaal organiseren was voorheen moeilijk combineerbaar met het drukke theaterprogramma. Wij zijn dan ook trots en verheugd u in primeur te kunnen aankondigen dat dit vanaf heden wél tot de mogelijkheden van deze muziek- en theatertempel behoort! Beide ruimtes sluiten mooi op elkaar aan, en kunnen dus ook in combinatie afgehuurd worden.