CONGRESCENTRUM DE PITTE IN TIJDEN VAN CORONA

Op zoek naar een veilige externe locatie in deze uitzonderlijke tijden? Op ons domein kunnen jouw activiteiten coronaproof doorgaan!

Naast de standaard maatregelen benadrukken we graag nog deze:

  • De capaciteit van onze zalen is gereduceerd zodat we steeds 1,5 m afstand kunnen garanderen: in Zaal Boom mogen maximum 25 personen, in Zaal Noeveren 10 personen en in Zaal Hoek 4 personen.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen én aanraken van gemeenschappelijke materialen en gebruiksvoorwerpen.
  • Volg de aangebrachte signalisatie voor jouw eigen veiligheid én voor die van onze medewerkers.
  • Catering is mogelijk in de vorm van individueel verpakte salades en broodjes. Recepties mogen momenteel nog niet.
  • Ons schoonmaakteam reinigt en ontsmet steeds alle materialen, inclusief balpennen.
  • De post-its en notablokken gaan in quarantaine gedurende 72 uur voor ze opnieuw gebruikt worden.

EEN MODERNE STEENFABRIEK OP EEN ICONISCHE LOCATIE

Congrescentrum De Pitte is een omgevormde oude steenfabriek én ligt op het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. Het domein is vlot bereik via de A12 en E19 en heeft een gratis ruime parking. Deze groene oase biedt je tal van mogelijkheden voor een geslaagde activiteit. En laten we eerlijk zijn: een historisch (en toch modern) gebouw op de thuisbasis van het festival Tomorrowland zal ongetwijfeld voor enthousiasme zorgen bij jouw deelnemers.

VAN KLEINE VERGADERINGEN TOT GROTE NETWERKEVENEMENTEN

Onze moderne infrastructuur biedt tal van ruimtes aan met verschillende capaciteiten van 12 tot 120 personen. Het congrescentrum bestaat uit een ruim onthaal, een aula en 5 vergaderzalen (elk met daglicht). Daarnaast kan je De Pitte combineren met onze andere locaties zoals wielercafé ‘De Musette’, fietsbelevingspunt ‘De Velodroom’ en feest- en beurszaal Den Oven.

Alle ruimtes zijn uitgerust met gratis internetaansluiting en WIFI, degelijk meubilair en modern multimediamateriaal. Standaard voorzien wij:

  • projectiescherm of beamer
  • flipchart met stiften
  • blocnote, post-its en pen voor elke aanwezige
  • inrichting volgens jouw wensen

Vraag zeker naar onze heerlijke gevarieerde cateringmogelijkheden. Wil jij graag meer dan 120 mensen uitnodigen? Ook daar kunnen wij je bij helpen! Bespreek je wensen gerust met onze congrescoördinator Nathalie Van Nuffel. Samen met onze partners zorgt zij voor een geslaagd evenement.

EEN GROENE OASE EN EEN PUT VOL PIT

Til je activiteit naar een hoger niveau door onze leuke combinatiemogelijkheden. Geniet van onze vele wandelpaden, vijvers of andere activiteiten op ons terrein zoals Schorregolf, water-, elektrische- of standaardfietsen, zipline, blotevoetenpad of zelfs hockeyinitiaties. Heb jij andere leuke ideeën voor een teambuilding? We horen ze graag. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag.

JOUW WENSEN STAAN CENTRAAL

De Schorre en Congrescentrum De Pitte staan garant voor een uitstekende service. Kies tussen onze standaardformules voor het gebruik van de zalen en catering, of vraag naar een voorstel aan de hand van jouw noden. Ontdek onze talloze MICE-mogelijkheden tijdens een persoonlijke rondleiding en kom terwijl de sfeer opsnuiven van ons domein. Jouw activiteit wordt hier gegarandeerd een succes.