Radisson Blu Balmoral Hotel Spa – Ultieme luxe in Spa
Gelegen op de heuvels van de Thermale stad Spa verwelkomt het Radisson Blu Balmoral Hotel u in een natuurlijke omgeving, omringd door uitgestrekte bossen.
Het Anglo-Normandische en ruim 100 jarige gebouw is in 2008 volledig gerenoveerd. Het combineert charme en klasse in een modern en elegant comfort.
Laat u verassen en ontdek de prachtigste plaatsen van onze natuur, indrukwekkende kastelen, de Thermen van Spa, het beroemde golfoord “Royal Golf Club des Fagnes” en het oudste casino ter wereld. Het circuit van Spa-Francorchamps, door veel coureurs als het ‘mooiste circuit ter wereld’ benoemd, is ook zeker een bezoek waard.

Ontspanning
Geniet van het nieuwe “Balmoral Wellness Center” met zwembad, sauna, stoombad en jacuzzi. Alles is ingericht met natuurlijke materialen en kleuren voor een rustige, intieme en ontspannen sfeer. Het “Balmoral Welness Center” beschikt ook over 5 verzorgingscabines. Een exclusief aanbod van gezichts- en lichaamsverzorging kan gereserveerd worden. Voor sportieve gasten is er gelegenheid de lichamelijke vorm te onderhouden en verzorgen met de faciliteiten van het fitness centrum.