De Ark – Polyvalente evenementenzaal in Antwerpen
Recht tegenover de imposante brandweerkazerne van Antwerpen staat een pomphuis, ooit gebouwd om droogdok 7 te ledigen en omgevormd tot een klassenvol restaurant. Op de plaats waar voorheen het droogdok was, ligt nu de Ark aangemeerd.
Deze prestigieuze drijvende theaterzaal, geboren in 1993 ter gelegenheid van Antwerpen cultuurstad, werd tot polyvalente evenementenzaal omgedoopt.
Met een totaal oppervlakte van 800 m² kunnen zowel recepties, seminaries, personeelsfeesten, productpresentaties, modeshows, congressen,… plaatsvinden voor zowel kleine als grote groepen. Het is tevens een unieke locatie om een onvergetelijk huwelijksfeest te organiseren.
De Ark is bijzonder geschikt voor buffetten van 100 tot 450 personen en diners van 100 tot 250 personen afhankelijk van het door u gekozen arrangement.
Als je aan boord van de Ark gaat kom je in een ruime inkomhall, links begeef je je naar het Glazen Torengebouw met op de 1ste verdieping een prachtig terras met uniek uitzicht op de haven. Ga je in de inkomhal naar rechts dan kom je in de ruime, multifunctionele Grote Zaal, voorzien van verschillende niveaus. Feesten op de Ark geeft je net dat ietsje meer.