De Antwerpse Kammenstraat staat niet alleen bekend als dé plek voor trendy winkelen en leuke boetiekjes met vintage vondsten, maar herbergt ook een unieke concertzaal.

AMUZ is gevestigd in de voormalige St.-Augustinuskerk, een schitterend staaltje barok uit de 17de eeuw dat dienstdoet als eigentijds muziekcomplex. Met zijn indrukwekkende historische setting voegt AMUZ een bijzondere meerwaarde toe aan uw evenement. AMUZ biedt verschillende zalen te huur aan: de foyer/kapel, de concertzaal/kerk en diverse kleinere ruimtes (sacristie, loges). Het monument leent zich uitstekend voor bedrijfsdiners, productvoorstellingen, recepties en culturele avonden.

Foyer De 19de-eeuwse Onze-Lieve-Vrouwekapel, gedecoreerd met muurschilderingen in neobyzantijnse stijl, vormt het decor voor de bijzondere foyer van AMUZ. Deze is ideaal voor activiteiten die een intieme sfeer verlangen, zoals recepties of walking dinners. Ook lezingen en presentaties komen hier uitstekend tot hun recht. De ruimte is uitgebreid met een moderne aanbouw. De keuken van AMUZ sluit aan op de foyer. Indien u catering wenst, kunt u zelf een traiteur inschakelen of een beroep doen op een van de bedrijven waarmee AMUZ regelmatig samenwerkt.

Concertzaal De concertzaal van AMUZ bevindt zich in het prachtige 17de-eeuwse kerkgedeelte. Het pand is met zorg voor zijn kunsthistorische waarde gerenoveerd en subtiel aangepast aan de behoeften van een professionele zaal. Het barokke interieur straalt de grandeur van weleer uit. U kunt de concertzaal huren voor uw eigen concert, maar ook voor exclusieve recepties en diners.

Ontvangstbalie De moderne ontvangstbalie van AMUZ bevindt zich op Kammenstraat nr. 81. De ruimte is voorzien van een vestiaire en beschikt over alle faciliteiten voor een soepel en professioneel onthaal van uw gasten. AMUZ is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Kortom, AMUZ biedt een uniek en niet-alledaags decor voor uw evenement: een prachtig historisch pand voorzien van alle comfort!

Neem ook eens een kijkje op onze gloednieuwe(!) 360° toer: http://goo.gl/maps/p5mS2