AMUZ – Sint-Augustinuskerk – Seminarie locatie in een kerk

De Antwerpse Kammenstraat is niet alleen the place to be voor trendy shopping en leuke winkeltjes met vintage spullen, je vindt er ook een unieke concertzaal.
AMUZ is ondergebracht in de voormalige St.-Augustinuskerk, een prachtig staaltje barok uit de 17de eeuw dat tegelijk fungeert als hedendaags muziekcomplex.
Met zijn indrukwekkend historisch kader biedt AMUZ een bijzondere meerwaarde aan uw evenement. AMUZ heeft verschillende zalen die u kan huren: de foyer/kapel, de concertzaal/kerk en diverse kleinere ruimtes (sacristie, loges). Het monument leent zich perfect tot bedrijfsdiners, productvoorstellingen, recepties en culturele avonden.

Foyer
De 19de-eeuwse Onze-Lieve-Vrouwekapel, versierd met muurschilderingen in neobyzantijnse stijl, is het kader voor de wel erg bijzondere foyer van AMUZ. Het is de ideale locatie voor activiteiten die een intiemere sfeer vragen, zoals recepties of walking dinners. Ook lezingen en presentaties kunnen hier perfect plaatsvinden. De ruimte werd uitgebreid met een moderne aanbouw. De keuken van AMUZ sluit aan op de foyer. Indien u catering wenst te voorzien, kan u zelf een traiteur inschakelen of een beroep doen op een van de bedrijven waar AMUZ regelmatig mee samenwerkt.

Concertzaal 
De concertzaal van AMUZ bevindt zich in het prachtige 17de-eeuwse kerkgedeelte. Het pand is met grote zorg voor zijn kunsthistorische waarde gerenoveerd en subtiel aangepast aan de noden van een professionele zaal. Het barokke interieur straalt met de grandeur van weleer. U kan de concertzaal huren om uw eigen concert te organiseren, maar ook voor exclusieve recepties en diners.

Ontvangstbalie

De moderne ontvangstbalie van AMUZ is gelegen aan de Kammenstraat nr. 81. De ruimte is uitgerust met een vestiaire en beschikt over alle voorzieningen voor een vlot en professioneel onthaal van uw gasten. AMUZ is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Kortom, AMUZ biedt een uniek en niet-vanzelfsprekend kader voor uw evenement: een prachtig historisch pand voorzien van alle comfort!

Neem ook eens een kijkje op onze gloednieuwe(!) 360° toer: http://goo.gl/maps/p5mS2