Welkom in de bruisende Antwerpse Kammenstraat, die niet alleen bekendstaat als dé plek voor trendy winkels en leuke vintage boetieks, maar ook als de thuisbasis van een unieke concertzaal: AMUZ.

Gehuisvest in de voormalige St.-Augustinuskerk, een indrukwekkend barok meesterwerk uit de 17e eeuw, fungeert AMUZ als een eigentijds muziekcomplex. Met zijn rijke historische setting voegt AMUZ een bijzondere meerwaarde toe aan uw evenement. Verschillende zalen kunnen worden gehuurd, waaronder de foyer/kapel, de concertzaal/kerk en diverse kleinere ruimtes zoals de sacristie en loges. Dit monumentale pand leent zich uitstekend voor bedrijfsdiners, productvoorstellingen, recepties en culturele avonden.

Foyer De foyer van AMUZ, gelegen in de 19e-eeuwse Onze-Lieve-Vrouwekapel met muurschilderingen in neobyzantijnse stijl, biedt een bijzondere ambiance. Dit is de perfecte locatie voor evenementen die een intieme sfeer vereisen, zoals recepties, walking dinners, lezingen en presentaties. Een moderne aanbouw verrijkt deze ruimte, en de keuken van AMUZ sluit hierop aan. Indien gewenst, kunt u zelf een traiteur inschakelen of gebruikmaken van de bedrijven waarmee AMUZ regelmatig samenwerkt.

Concertzaal De concertzaal van AMUZ, gelegen in het prachtige 17e-eeuwse kerkgedeelte, is zorgvuldig gerenoveerd met behoud van zijn kunsthistorische waarde. Het barokke interieur straalt de grandeur van weleer uit. De concertzaal is te huur voor eigen concerten, evenals voor exclusieve recepties en diners.

Ontvangstbalie De moderne ontvangstbalie van AMUZ bevindt zich op Kammenstraat nr. 81. Uitgerust met een vestiaire en alle benodigde voorzieningen, zorgt deze ruimte voor een vlot en professioneel onthaal van uw gasten. AMUZ is bovendien toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Kortom, AMUZ biedt een uniek en ongebruikelijk kader voor uw evenement: een prachtig historisch pand voorzien van alle comfort!

Neem ook eens een kijkje op onze gloednieuwe(!) 360° toer: http://goo.gl/maps/p5mS2