Hotel de la Poste heeft zijn oorsprong in 1730, het hotel was en is sindsdien de trendsetter in deze regio, het werd in de loop der jaren steeds opgefrist en aangepast aan de eisen der tijd, maar wist desondanks zijn romantische en persoonlijke warme sfeer te behouden.

Vele prominenten logeerden hier, onder ander in 1870, Keizer Napoléon III en in 1940 Koningin Elisabeth van België. Schrijvers zoals Victor Hugo, Emile Zola en Cees Noteboom  beschreven het Hotel vol passie.

U  kunt kiezen uit zestig kamers in diverse categorieën, iedere kamer met een bijzonder tintje. ‘s Morgens geniet U dan van een uitgebreid internationaal ontbijtbuffet. In heel het hotel is Wi-Fi beschikbaar en een publieke internet PC is ter beschikking voor de gasten.

U kunt voluit van onze gastronomische keuken genieten in onze Gastro Bar Bistro, of het Gastronomisch Restaurant. U kunt er kiezen uit een uitgebreide spijs en wijnkaart, er is voor elk wat wils.

U kunt ook heerlijk wegzakken in onze comfortabele, romantische lounge en genieten van de sfeervolle seizoen gerichte decoratie met een heerlijk drankje of op ons gezellig terras genieten van de prachtige omgeving.

Het hotel is centraal gelegen in het ongerept natuurgebied in de Vallei, aan de oever van de rivier met uitzicht op het Kasteel en biedt de mogelijkheid tot vele mooie excursies en wandeltochten. U kunt kiezen uit diverse meerdaagse arrangementen of een gastronomisch weekend, een feest arrangement, privé party of seminarie organiseren, alles volgens Uw wensen.