Vergaderen in een groene oase, zeer rustig gelegen op de as Antwerpen-Brussel met ruime parkeermogelijkheid? Dan ben je op het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in Niel – op een boogscheut van de A12 en de E19 – aan het juiste adres.

Op de site huizen beloftevolle starters, groeiers en grote bedrijven actief in de sector Gezondheid & Milieu.  Ons Incubator Darwin-gebouw is dé inspirerende werkplek voor starters. Centraal in de ruimte staat onze gezellige koffiebar Harriet waar onze barista de beste koffies schenkt en zo de werkdag naar een hoger niveau tilt.  Tot onze kleine lunchkaart behoren soep en croque-monsieurs. Naast onze incubator is er ook sinds 2023 het Isala-gebouw, de ideale plek voor groeiers en grote bedrijven.

Isala-gebouw: Rosalind Franklin

In het Isala-gebouw, zo vernoemd naar Isala Van Diest (1842-1916), België ’s eerste vrouwelijke arts, sta je garant om te vergaderen in de best mogelijke omstandigheden.  Onze met airconditioning uitgeruste Rosalind- en Franklinzalen zijn uitermate geschikt voor conferenties, opleidingen, grote vergaderingen, presentaties, lezingen, persvoorstellingen en andere events. De tussenmuur tussen beide conferentiezalen kan op een wip worden weggehaald waardoor de Rosalind Franklin (100 personen) ontstaat. Rosalind (30 personen) staat standaard in een U-opstelling, terwijl de Franklinzaal (40 personen) in een theateropstelling staat opgesteld. Indien gewenst zorgen wij ook in deze zaal voor bijhorende lessenaren waardoor notities nemen veel handiger wordt. Beide zalen beschikken over state-of-the-art schermen die in een handomdraai zijn geconnecteerd met uw laptop dankzij de software Clickshare. Zo kan je bedrijfspresentaties houden die erom doen. Gezellig nakaarten kan in de aangrenzende foyer, die ook te huren is voor ontvangst- of netwerkruimte.

Kleine vergadering: Crick, Watson, Wilckins

Ben je op zoek naar een ruimte voor kleinere vergaderingen of online meetings? Ontdek dan ons aanbod vergaderzalen die luisteren naar de wetenschapsnamen Watson, Crick en Wilkins.  In alle drie zalen kunnen maximum acht mensen terecht.

Ook in Isala geldt dat al wie honger heeft, niet ver hoeft.  Op het gelijkvloers huist onze foodroom waar je gebruik kan maken van een snack- en frisdrankautomaat. Wil je je gasten verblijden met een warm diner, dan is onze multifunctionele eventruimte waar cateringbedrijven gebruik kunnen maken van onze meest geavanceerde oven- en koelsystemen de plek voor jouw toekomstig bedrijfsevent.

Foyer

Tussen vergaderingen door neem je vlot een break in de foyer met koffieautomaat. In combinatie met de foyer lenen Boardroom Toxodon en Auditorium Beagle zich tevens tot netwerkevenementen of symposia met cateringfaciliteiten van Coffee Bar Harriet.

Parking

Parkeren lukt vlot want je kan gebruik maken van de ruime parking aan de overzijde van het Isala gebouw.

Ervaren team

Bovendien staat een ervaren team klaar om je te helpen bij de uitwerking van je event met garantie op een vlot verloop.

Vind je tussen het aanbod vergaderzalen en eventruimtes toch niet 100% jouw ding? Bezoek dan zeker onze pagina over Incubator Darwin op amper een minuutje wandelen gelegen van het Isala gebouw.