Tot 5.000 gasten bij Congrescentrum Gent ICC

Uitstekende begeleiding van begin tot eind onder het motto ‘We Care’

Gent ICC biedt meer dan alleen ruimte. Deze locatie biedt de perfecte combinatie van unieke architectuur en ongeëvenaarde ondersteuning door ons ‘We Care’-team, bestaande uit enthousiaste evenementenspecialisten. ‘We Care’ is meer dan zomaar een motto; uw persoonlijke accountmanager bekijkt, coördineert en zorgt voor elk detail, van het begin tot het einde van uw evenement. Zo garanderen we u niets anders dan aangename verrassingen!

Citadelpark

Wanneer u het ICC International Convention Center Gent bezoekt, raden we u zeker aan om extra tijd te nemen om te wandelen in het prachtige Citadelpark, waarin Gent ICC is gevestigd. Dit is namelijk het grootste park van Gent, met talloze zeldzame boomsoorten en een oase van rust te midden van de bruisende stad!

Drie-zetelconcept

Met zijn drie-zetelconcept is Gent ICC niet te onderschatten. Als u een groot evenement organiseert, bijvoorbeeld een congres met 1.000 genodigden, kunnen uw gasten gedurende het hele evenement op dezelfde verdieping verblijven. Zo blijft uw groep mooi samengebracht. In België zijn er slechts drie congrescentra die speciaal voor dit doel zijn gebouwd, en Gent ICC is er een van!

Zaalkeuze

U heeft de keuze uit maar liefst 20 veelzijdige zalen om groepen vanaf 50 personen te verwelkomen. Zelfs een dansfeest met maximaal 1.500 genodigden behoort tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om een salsanight, techno-evenement of een bal populair… de keuze is aan u!

In totaal kan Gent ICC 5.000 gasten ontvangen in haar indrukwekkende ruimte van 17.000 kubieke meter. Wilt u ontdekken of Gent ICC inderdaad de perfecte locatie is voor uw volgende evenement? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek!