KOEZIO, HET MULTI ACTIVITEITENPARK INDOOR

Een unieke locatie om de cohesie binnen een groep te vergroten!

Wil je samen een uniek moment beleven, de teamspirit aanwakkeren, je collega’s samenbrengen?

Zoek je een ruimte met avontuurlijke en ontspannende activiteiten?

CONCEPT

Ontdek al onze activiteiten :

  • Elite Agents missie : 4 districten om in team te doorlopen. Een intens avontuur voor zowel het lichaam als de geest. Met als laatste district een hoogteparcours op 12 meter hoogte! De garantie voor een sterke ervaring samen die zowel actie als emotie combineert in alle veiligheid. Toegankelijk voor iedereen, jong en oud, ook wie niet sportief is! Het allerbelangrijkste: samenwerken als team. Deze activiteit is verboden voor zwangere vrouwen en wordt sterk afgeraden voor mensen met hartproblemen of claustrofobie.
  • Karaoke Club : een premium karaoke 100% geprivatiseerd voor waanzinnige momenten in groep! Een muzieklijst met 35.000 nummers uit alle muziekstijlen. VIP bar-service: drankjes, cocktails en tapas.
  • Vergaderzalen: verhuur per dag of halve dag.

U heeft altijd de mogelijkheid iets te drinken of onze heerlijke pizza’s of tapas te proeven in de bar-restaurant-lounge, voor, tijdens of na uw activiteit.  Een cateringservice is ook beschikbaar op aanvraag met meer uitgebreide formules.

FORMULES

KOEZIO biedt verschillende formules voor bedrijven aan om een teambuilding op maat te realiseren:

      – Enjoy my team: Kies een van de activiteiten en voeg er een aperitief aan toe.

      – Work Hard Play Hard: Perfecte optie voor bedrijven die de dag bij KOEZIO willen doorbrengen. Begin met het ontbijt, gevolgd door de huur van een seminariezaal. Kies dan uw lunchoptie en de activiteit(en) die u wilt doen. Sluit de middag af met een gezellig aperitiefje.

     – Discover my team: Begin uw dag met een “Ice Breaker Challenge”, een activiteit onder leiding van het KOEZIO staff die u in staat stelt uw collega’s beter te leren kennen. Kies dan uw lunchoptie en de activiteit(en) die u wilt doen. Sluit de middag af met een gezellig aperitiefje.

     – Elite Agents missie: 4 districten om in team te doorlopen. Een intens avontuur voor zowel het lichaam als de geest. Met als laatste district een hoogteparcours op 12 meter hoogte! De garantie voor een sterke ervaring samen die zowel actie als emotie combineert in alle veiligheid. Toegankelijk voor iedereen, jong en oud, ook wie niet sportief is! Het allerbelangrijkste: samenwerken als team. Deze activiteit is verboden voor zwangere vrouwen en wordt sterk afgeraden voor mensen met hartproblemen of claustrofobie. Een minimumlengte van 1meter40 is noodzakelijk om deel te nemen.

     – Karaoke Club: een premium karaoke 100% geprivatiseerd voor waanzinnige momenten in groep! Een muzieklijst met 35.000 nummers uit alle muziekstijlen. VIP bar-service: drankjes, cocktails en tapas.

     – Vergaderzalen: verhuur per dag of halve dag.

     – Musi’quiz: Musi’Quiz is de eerste 100% muzikale quiz in een unieke sfeer: 6 lessenaars, spotlights en een 360° camera om de sensaties van een echt TV-toestel te beleven! 10 uitdagingen (waaronder de beroemde Blind Test en Complete the Lyrics), 5 jokers om te gebruiken om je concurrenten in de val te lokken en tientallen muzikale thema’s aangepast aan de hele familie voor een uniek moment! Reserveer nu uw speelzaal voor uw team van 4 tot 18 spelers en probeer nieuwe records te breken!

     – Golf & Chill: Minigolf, heruitgevonden door Koezio ! Om het perfecte recept te ontwikkelen hebben we de charme van onze ervaringen als kinderen, zonder potloden en papiertjes, gemengd met onze nieuwe technologieën om nieuwe regels te ontwikkelen die jullie zullen doen denken over nieuwe strategieën en zelf samenwerking! 9 holes met regels, bonussen en diverse aanpakken om jullie te testen! Tot op het laatste moment kan alles nog gebeuren dankzij ons dynamisch punten systeem. De spanning wordt behouden tot aan jullie laatste slag!

Wacht niet meer en ga op avontuur in KOEZIO !