KOEZIO, HET MULTI ACTIVITEITENPARK INDOOR

Een unieke locatie om de cohesie binnen een groep te vergroten!

Wil je samen een uniek moment beleven, de teamspirit aanwakkeren, je collega’s samenbrengen?

Zoek je een ruimte met avontuurlijke en ontspannende activiteiten?

CONCEPT

Ontdek al onze activiteiten :

  • Elite Agents missie : 4 districten om in team te doorlopen. Een intens avontuur voor zowel het lichaam als de geest. Met als laatste district een hoogteparcours op 12 meter hoogte! De garantie voor een sterke ervaring samen die zowel actie als emotie combineert in alle veiligheid. Toegankelijk voor iedereen, jong en oud, ook wie niet sportief is! Het allerbelangrijkste: samenwerken als team. Deze activiteit is verboden voor zwangere vrouwen en wordt sterk afgeraden voor mensen met hartproblemen of claustrofobie.
  • VR MAZE : korte virtual reality-activiteit. 3 avonturen om uit te kiezen. Dompel je onder in een andere wereld !
  • Karaoke Club : een premium karaoke 100% geprivatiseerd voor waanzinnige momenten in groep! Een muzieklijst met 35.000 nummers uit alle muziekstijlen. VIP bar-service: drankjes, cocktails en tapas.
  • Lucky Darts : een interactief dartspel waarbij uw prestaties worden gefilmd en live weergegeven op scherm. Hyper leuk, speels en toegankelijk! U hoeft de regels niet te kennen of de score bij te houden. De technologie zorgt voor alles!
  • Vergaderzalen: verhuur per dag of halve dag.

U heeft altijd de mogelijkheid iets te drinken of onze heerlijke pizza’s of tapas te proeven in de bar-restaurant-lounge, voor, tijdens of na uw activiteit.  Een cateringservice is ook beschikbaar op aanvraag met meer uitgebreide formules.

FORMULES

KOEZIO biedt verschillende formules voor bedrijven aan om een teambuilding op maat te realiseren:

      – Enjoy my team: Kies een van de activiteiten en voeg er een aperitief aan toe.

      – Work Hard Play Hard: Perfecte optie voor bedrijven die de dag bij KOEZIO willen doorbrengen. Begin met het ontbijt, gevolgd door de huur van een seminariezaal. Kies dan uw lunchoptie en de activiteit(en) die u wilt doen. Sluit de middag af met een gezellig aperitiefje.

     – Discover my team: Begin uw dag met een “Ice Breaker Challenge”, een activiteit onder leiding van het KOEZIO staff die u in staat stelt uw collega’s beter te leren kennen. Kies dan uw lunchoptie en de activiteit(en) die u wilt doen. Sluit de middag af met een gezellig aperitiefje.

Wacht niet meer en ga op avontuur in KOEZIO !