IMAGINE – CREATE – TASTE – ART

Het Congrescentrum De Montil is een gevestigde waarde in het betoverende Pajottenland. Met een persoonlijke aanpak is De Montil uitgegroeid tot een veelzijdige locatie met een eventhal, een auditorium, 14 multifunctionele zalen en een weelderige tuin met een schilderachtige vijver. Bij De Montil kunt u genieten van serene vergaderingen, netwerkevenementen of feesten te midden van een oase van rust. En dit alles op slechts 18 km van Brussel, met een gemakkelijke toegang via de E40. Bovendien biedt De Montil twee ruime (gratis) parkeerterreinen direct bij de locatie, wat het plaatje compleet maakt.

Op het gebied van culinaire verwennerij staat De Montil aan de top. Deze goede reputatie is te danken aan hun eigen cateringdienst. Want vaak beoordelen mensen de kwaliteit van een evenement aan de hand van de gastronomische ervaring. De chef-kok staat klaar om alle gasten te verwennen, of het nu gaat om een eenvoudige broodjeslunch of een uitgebreid diner.

Heeft u een idee voor een evenement of wilt u advies over de juiste aanpak? De Montil staat altijd klaar om u te begeleiden! Dit familiebedrijf verwelkomt u graag met open armen.