Begijnhof Hotel: Rust, Relaxatie en Genieten sinds 1989

Historie X Moderniteit

Het Begijnhof Hotel is gesitueerd aan de oevers van de Dijle en grenst aan het pittoreske Groot Begijnhof. Deze prachtige en unieke locatie met omring door historie, erkend als UNESCO Werelderfgoed, is een oase van rust en groen op wandelafstand van het bruisende centrum van de stad Leuven.

In het hotel komen historie en moderniteit op elegante wijze samen. Het schilderachtige uitzicht op het 13e-eeuwse Spaanse Kwartier wordt gecombineerd met een stijlvol en modern interieur voorzien van houten accenten. De huiselijke en aangename sfeer nodigt u uit om tot rust te komen en te herbronnen, om daarna energie te vinden in de moderne toetsen van het hotel.

Een Authentieke Ervaring

Voor het team van het Begijnhof Hotel staat alles in het teken van het creëren van een unieke ervaring voor haar gasten. Service met een glimlach zorgt voor een hartelijk onthaal op onze prachtige locatie. Onze kamers zijn licht en modern met een strak interieur, volledig afgestemd op de wensen van de hedendaagse reiziger. Bij ons bent u verzekerd van een aangenaam verblijf en een goede nachtrust.

We zorgen er ook voor dat u niet op uw honger zit bij uw vertrek. Ons uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd in het imposant en authentiek Karrehuis. Geen standaard continentaal ontbijt maar een overvloed aan gezonde, zoete of hartige keuze. Zonder twijfel de best mogelijke start van uw dagje in Leuven!

Vergaderen in hetzelfde Authentieke Kader bij de Faculty Club

Onze naaste buren, de Faculty Club (eventueel met interne link), bieden verscheidene soorten zalen voor al uw events en vergaderingen. Op nog geen minuut bent u van het Begijnhof Hotel in uw vergaderruimte. Voor meer info: info@facultyclub.be.