Hof Ter Musschen: Waar Uw Evenementen Schitteren met Innovatie

Bij Hof Ter Musschen maken we uw evenement onvergetelijk door gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen in presentatie en audiotechniek. Of het nu gaat om een doordachte studiedag, een productieve vergadering, een sfeervolle receptie of een bruisend feest, bij ons bent u in goede handen.

U Kiest, Wij Faciliteren

Bij ons heeft u de vrijheid om de zalen te selecteren die het beste passen bij de grootte van uw gezelschap en de activiteiten die u wilt ondernemen. Of het nu gaat om uw gewaardeerde klanten, loyale medewerkers of speciale genodigden, wij creëren de perfecte setting voor uw bijeenkomst.

Een Onvergetelijk Evenement

Of het nu om zakelijke reflectie of actie gaat, Hof Ter Musschen biedt een ambiance van sereniteit en mogelijkheden. Wij zijn de ideale locatie voor zowel werk als plezier, waar uw evenement tot bloei komt!

Perfect Gelegen

Gunstig gelegen op slechts 10 minuten van de internationale luchthaven van Zaventem, 15 minuten van de historische Grote Markt van Brussel en slechts 5 minuten lopen van metrostation Alma. Hof Ter Musschen brengt u dichter bij waar u moet zijn.