Zoekt u een intiem en onconventionele locatie voor uw event? Of u een meeting, family day of teambuilding activiteit wenst te organiseren, of nog klanten wenst uit te nodigen in een exclusieve setting: Mudia verzekert u en uw gasten een onvergetelijke ervaring te beleven in het boekendorp te midden de natuur en ideaal gelegen!

Overdag is onze VERGADERZAAL ter beschikking (ma-vrij van 9u30-18u; buiten schoolvakantie) voor max. 40 personen.

Wanneer de deuren van het didactisch Kunstmuseum sluiten voor het publiek, staan wij voor u klaar: wij zorgen dan voor een (begeleid) bezoek aan het museum met nadien een receptie in onze Mudia Café en/of een gastronomisch diner.

Sommige klanten wensen een barbecue op ons panoramisch terras, of stellen hun gasten een boeiende voordracht voor in onze cinemazaal. Andere vragen naar rondleidingen door heel het Museum of in bepaalde zalen. Het gebeurt ook dat men ons vraagt om het MUDIA open te stellen voor een walking dinner in het museum zelf.

Of u nu 15 mensen uitnodigt voor een intiem diner, of 100 gasten voor een spectaculaire avond, het Museum garandeert u een onvergetelijk evenement in een bijzondere locatie.

Wenst u uw gasten te transformeren in een personage uit een ander tijdperk of wenst u een artistieke performance tijdens uw bezoek? Dat kan! Wij hebben ook een verhalenverteller die een boeiende storytelling kan doen.

EEN DUURZAMER EVENEMENT dankzij de toegankelijk voor bezoekers met beperkte mobiliteit op de hele site; hergebruik van afval en recyclage; en gebruik van streekproducten afkomstig van lokale producenten.

NATUUR INSPIREERT EN VERBINDT

Ons museum is omgeven door de natuur en haar positieve effecten op onze geest. Vanuit ons museum vertrekken verschillende wandel-en fietsroutes langs onmisbare historische monumenten. Vraag naar uw picknickmand met lokale bierdegustatie en maak uw outdoor ervaring compleet!

FACILITEITEN

Een grote parking van 75 plaatsen op 200m van het museum. Een professionele keuken ter plaatse om de beste gerechten klaar te maken.