Kloster Heidberg – Unieke locatie provincie Luik (Eupen)

Kloster Heidberg: nieuwe vergadertopper vanaf juni 2014

Het klooster „Kloster Heidberg“ is een ideale plek om van vergaderingen en commerciële evenementen een succes te maken. Hier verwacht u een unieke sfeer waarin u geconcentreerd kunt werken en tegelijkertijd volledig kunt ontspannen.

Het „Kloster Heidberg“ is een opleidings- en ontmoetingscentrum en het eerste centrum in de Duitstalige Gemeenschap dat zo veel vergaderruimtes en slaapplaatsen tegelijkertijd kan aanbieden en ook technisch absoluut up to date is. Werkelijk een unicum dus!

Diner in het restaurant, aan het stuwmeer, of in de stad
We werken samen met de beste traiteurs en hechten veel waarde aan het gebruik van onze regionale producten. De traiteurs dienen in ons restaurant een grote keuze van spijzen voor middag- en avondmaal op.

Graag organiseren we voor u, na een vermoeiende werkdag, een avondmaal in een toverachtige sfeer, met blik op het stuwmeer van de Eupense Weserstuwdam. Vanzelfsprekend hebt u ook de mogelijkheid in één van de restaurants van de stad te eten. Bij de planning ervan helpen we u natuurlijk graag.

Oude kapel en koor
Het geklasseerde erfgoed uit de XVIII eeuw bevindt zich op een steenworp van het station van Eupen en het centrum van de stad. Het geheel is opgebouwd rondom de kapel en het koor. Het toekomstige opleidings- en ontmoetingscentrum met slaapgelegenheid, uitgevoerd in opdracht van de Duitstalige Gemeenschap van België, zal flexibel voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt.

Kloster Heidberg in cijfers:
23 twin kamers, 15 dubbelkamers / éénpersoonskamers (waarvan 1 toegankelijk voor PBM)
5 vergaderzalen (2 x 30m², 60m², 70m² en 100 m²)
1 kapel (285m²) voor voorstellingen, kamerconcerten, seminaries, recepties, etc….