Kattebroek is een hedendaags gerenoveerde U-vormige hoeve met moderne bijgebouwen en hoge glaspartijen omringd door terrassen, tuinen en uitgestrekte weilanden.

Gelegen op een boogscheut van Brussel op slechts 500 meter van afrit 12 op de Brusselse ring maar toch erg rustig gelegen in een oase van groen.

Kattebroek beschikt over gratis parking naast de zalen voor zo’n 250 wagens.

Kattebroek biedt twee zalen aan. Die kunnen apart of samen afgehuurd worden. Beide zalen zijn enorm veelzijdig en kunnen op verschillende manieren ingedeeld worden. Beide zalen beschikken over aanpalend terras en tuin en prachtige ruime tenten om u extra buitenmogelijkheden te bieden.

Events

Kattebroek heeft al klanten mogen verwelkomen voor seminaries, bedrijfsevents en personeelsfeesten. Ook voor productvoorstellingen, perslanceringen en congressen hebben verschillende bedrijven hun weg al gevonden naar de multifunctionele zalen. Door de grote tuinen en terrassen met tenten behoren ook outdoor events en teambuildings tot de mogelijkheden.

Kattebroek ontvangt, afhankelijk van de formule, groepen van 15 tot 400 personen.

Doordat Kattebroek een groot deel van de organisatie op zich neemt en zaken als meubilair, decoratie en audiovisueel materiaal inbegrepen zijn in de prijs kan u zich focussen op wat écht belangrijk is.

Catering

Kattebroek beschikt over een eigen on-site keuken onder leiding van Tim Teck. Tim Teck is vooral bekend uit de media, hij was 6 jaar lang Libelle-chef en werkte onder andere in opdracht van Delhaize en verschillende magazines. Hij liep stage bij Ferran Adrià’s (El Bulli ***) rechterhand.

Hij staat sinds 2018 aan het hoofd van het professioneel keukenteam dat catering van hoogstaande kwaliteit met een verfijnd en gastronomisch karakter verzorgt.