Vergaderen in een Oase van Groen en Rust

Ben je op zoek naar een serene locatie voor je volgende vergadering, gunstig gelegen op de Antwerpen-Brussel as met voldoende parkeergelegenheid? Dan ben je bij het Wetenschapspark Universiteit Antwerpen in Niel aan het juiste adres.

Op deze locatie vinden veelbelovende starters, groeiende bedrijven en grote ondernemingen in de sectoren Gezondheid & Milieu hun thuis. In ons Incubator Darwin-gebouw bieden we een inspirerende werkplek voor startende ondernemingen. In het hart van deze ruimte bevindt zich onze gezellige koffiebar, genaamd “Harriet,” waar onze barista de lekkerste koffie serveert, de werkdag naar een hoger niveau tilt en met een kleine lunchkaart met soep en croque-monsieurs zorgt voor culinaire verwennerij. Sinds 2023 hebben we naast onze incubator ook het Isala-gebouw geopend, dat de ideale locatie is voor groeiende bedrijven en grote ondernemingen.

Isala-gebouw: Rosalind Franklin

In ons nieuwe Isala-gebouw, dat in 2023 is voltooid en vernoemd is naar Isala Van Diest (1842-1916) – de eerste vrouwelijke arts van België, kun je rekenen op de best mogelijke vergaderomstandigheden. Onze met airconditioning uitgeruste Rosalind- en Franklinzalen lenen zich uitstekend voor conferenties, opleidingen, grote vergaderingen, presentaties, lezingen, persconferenties en andere evenementen. De tussenmuur tussen beide conferentiezalen kan eenvoudig worden verwijderd, waardoor de Rosalind Franklin (geschikt voor 100 personen) ontstaat. Rosalind (geschikt voor 30 personen) staat standaard opgesteld in een U-opstelling, terwijl de Franklinzaal (geschikt voor 40 personen) in theateropstelling staat. Indien gewenst kunnen we ook lesstoelen in deze ruimte voorzien, waardoor het maken van aantekeningen veel handiger wordt. Beide zalen beschikken over state-of-the-art schermen die in een handomdraai met je laptop kunnen worden verbonden dankzij de Clickshare-software. Hierdoor kun je bedrijfspresentaties geven die er echt toe doen. Voor gezellig nakaarten kun je terecht in de aangrenzende foyer, die ook kan worden gehuurd als ontvangst- of netwerkruimte.

Kleine Vergaderingen: Crick, Watson, Wilckins

Als je op zoek bent naar ruimtes voor kleinere vergaderingen of online bijeenkomsten, bieden we de zalen Watson, Crick en Wilkins. Elke zaal biedt plaats aan maximaal acht personen.

Culinaire Opties in Isala

In Isala hoef je je geen zorgen te maken over hongerige magen. Op de begane grond bevindt zich onze foodroom, waar je gebruik kunt maken van een snack- en frisdrankautomaat. Wil je je gasten trakteren op een warm diner? Dan staat onze multifunctionele evenementenruimte tot je beschikking, uitgerust met geavanceerde ovens en koelsystemen voor cateringbedrijven, wat ideaal is voor je toekomstige bedrijfsevenement.

Foyer en Parking

Tussen de vergaderingen door kun je ontspannen in de foyer met een koffieautomaat. In combinatie met de foyer zijn de Boardroom Toxodon en het Auditorium Beagle geschikt voor netwerkevenementen of symposia, met cateringfaciliteiten van Coffee Bar Harriet.

Parkeren is geen probleem, want je kunt gebruikmaken van de ruime parkeergelegenheid aan de overkant van het Isala-gebouw.

Ervaren Team en Alternatieve Opties

Een ervaren team staat klaar om je te helpen bij de organisatie van je evenement en een vlot verloop te garanderen. Als geen van onze vergaderzalen en evenementruimtes volledig aan je wensen voldoet, bezoek dan zeker onze pagina over Incubator Darwin, op slechts een minuut wandelen van het Isala-gebouw.