Veelzijdige plek

Salons van Edel is een geheel van zalen in een prachtig gerenoveerd kasteel met slotgracht in Wilrijk, verborgen in een wandelpark naast de A12 tussen Antwerpen en Brussel. Het is de ideale plek om te overleggen, geïnformeerd te worden, contacten te leggen, successen te vieren, te feesten, of gefêteerd te worden.

Veelzijdige zalen

Elke zaal kan zo worden ingericht dat ze past bij welk event dan ook. De zalen staan elk op zich en zijn tussen de 300 en 400 m² groot. Ze kunnen echter evengoed met elkaar worden verbonden tot een groot geheel van bijna 2000 m². Dat maakt dat Salons van Edel zowel geschikt is voor kleinere events met een beperkt aantal gasten als voor grote met meer dan 1000 mensen.

Salons van Edel is bovendien niet alleen beperkt tot binnen maar heeft ook buiten een groot plein, een dakterras en terrassen aan de vijver die een event nog completer, unieker en onvergetelijker maken.

Veelzijdige catering

Bij Salons van Edel hoort een professioneel cateringteam dat voor elk event een formule of inspiratie op maat heeft: van hapjes of buffetten tot zakendiners met alles erop en eraan, uit welke keuken ter wereld dan ook. De chef en zijn team gebruiken bovendien zoveel mogelijk verse ingrediënten en altijd vlees uit de eigen wei van Atelier Millevaches.

Makkelijk bereikbaar

Salons van Edel is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is een ruime parking voor 80 auto’s en een reeks fietsen. Bij grote events zijn de omliggende parkings van bedrijven beschikbaar.