Welkom bij MeetDistrict!

MeetDistrict creëert slimme, gezonde en flexibele werkplekken voor wie op zoek is naar full-service kantoor-, event- of vergaderruimte.

Op onze vier locaties in Berchem, Brussel, Diegem en Gent kunnen klanten genieten van een stijlvolle, inspirerende en slimme werkomgeving. Elke locatie stelt een Community Host ter beschikking om onze klanten/members te ontzorgen. Members maken tevens gebruik van onze state-of-the-art applicatie voor  overkoepelende faciliteiten, zoals het binnenrijden in de parking, nemen van koffie, of openen van een vergaderruimte.

Work as you are

Naast PrivateOffices voor 2 tot +30 werkplekken, kunnen onze Members ook plaatsnemen aan een eigen bureau in onze SharedOffice. Liever meer variatie? Boek een FlexSeat in onze LoudDistrict of SilentDistrict, of neem plaats in onze SocialSpace. Jij beslist hoe jouw werkdag eruit ziet en waar die zich afspeelt, wij voorzien je van alle praktische zaken.

Wil je je even afzonderen, maak dan gebruik van onze PhoneBooths of boek een MeetBox. Naast de basisvoorzieningen van een presentatiescherm, schriftjes en pennen kunnen deze vergaderruimtes worden uitgerust met allerhande faciliteiten om jouw meeting naar een hoger niveau te tillen.

Voor grotere events of opleidingen, kan je onze BoardRoom, EducationRoom of PitchArena boeken. Deze creatieve ruimtes bieden plaats aan zo’n 35-tal personen. Tóch iets groters op de planning? We kijken samen graag naar de opties die onze MarktPlaats biedt.

Team MeetDistrict

Happy to help, dat is ons motto! En dat geldt niet alleen voor onze collega’s aan de FrontDesk, maar ook voor het BackOffice-team.  Onze werkdag speelt zich af tussen onze klanten, dus spreekt het voor zich dat we paraat staan bij vragen, opmerkingen of suggesties. Serviced workspace, die verlenen we zowel voor als achter de schermen, steeds met de glimlach.

Smart & Healthy workspaces

Een ideale werkomgeving ziet er goed uit, is efficiënt, gezond, duurzaam en ontzorgt haar gebruikers. Dat checkt MeetDistrict met glans af! Een strakke, doch gezellige inrichting in een overvloed aan daglicht, continue CO²-monitoring, de integratie van onze MeetDistrict-applicatie waarmee onze Members zelfstandig de werk- en vergaderfaciliteiten kunnen boeken en beheren, kritische beslissingen op vlak van materiaalgebruik, een vlotte internetverbinding, etc. Het zijn maar enkele voorbeelden die aantonen dat we streven naar een optimale werkplek.

MeetDistrict Berchem ligt naast de Antwerpse Ring, Singel en Fietsostrade, bevindt zich op amper tien minuten wandelafstand van Berchem Station en is een steenworp verwijderd van een Vélo-station en meerdere bushaltes. In de zomer kan je gezellig buiten zitten op ons grasveldje. Meer groen nodig? Op vijf minuten wandelen sta je in het Brilschanspark.

Honger? Naast onze basis keukenfaciliteiten geniet je van een in-house Foodmaker of één van de lunchopties in de buurt. Of vraag gewoon even aan Team MeetDistrict of zij iets voor je kunnen regelen. Happy to help!