Waarom uw meeting, training of presentatie niet organiseren in het Mercure Antwerp City Centre?
Het Mercure Antwerp City Centre beschikt over 5 multifunctionele vergaderzalen.
De zaal “Sheffield 1 & 2” op het gelijkvloers is onze grootste vergaderzaal met een oppervlakte van 110 m². Deze heeft een maximum capaciteit van 80 personen in theaterstijl of 60 personen in schoolstijl. De  Sheffield zaal kan ook worden opgesplitst tot twee aparte zalen met elk een oppervlakte van 55 m².

De vergaderzaal “Brussels” op de benedenverdieping heeft eveneens een totale oppervlakte van 66 m².

Daarnaast hebben we voor uw kleinere vergaderingen ook 2 boardrooms beschikbaar met natuurlijk daglicht. De boardroom “Antwerp” is gelegen op de bovenste verdieping van het hotel met een verbluffend uitzicht over Antwerpen. Deze is 28 m² groot en biedt plaats voor max. 8 personen, ideaal voor uw confidentiële vergaderingen. De “Blue Diamond” bevindt zich naast de lobby en leent zich voor kleine vergaderingen tot 6 personen. Deze zaal is al beschikbaar vanaf € 25,00 per halve dag.

I LOVE MY SANDWICH vergaderpakket
Een vergaderpakket kunnen we niet sexy maken… Wat het Mercure Antwerp City Centre wel probeert, is het budgetvriendelijk te houden, een correcte prijs-kwaliteit en een mooie accommodatie aan te bieden. Concreet, het I LOVE MY SANDWICH vergaderpakket voor slechts € 40,00 per deelnemer, per dag.

Volgende zaken zijn inbegrepen:

  • Gebruik van de vergaderzaal voor een volledige dag (8 uur)
  • Gebruik van audio-visueel materiaal zoals; beamer, scherm, flipchart, pen en papier
  • Gedurende de volledige dag wordt er in de zaal mineraalwater en lekkernijen voorzien, alsook vers gemalen koffie en thee in de lobby
  • Gratis WiFi doorheen het hotel en in de vergaderzalen
  • Heerlijke broodjeslunch: waarbij iedereen zijn eigen SANDWICH kan samenstellen. U snijdt zelf uw brood, kiest welk beleg u het lekkerste vindt en/of u er ook salade tussen lust. Dit alles kan u kiezen van een mooi gepresenteerd buffet met verschillende vers gebakken broodsoorten, salades, charcuterieën en kazen. De zoetekauwen kunnen de lunch afsluiten met verschillende dessertjes en voor wie het liever gezond houdt is er ook fruit. (incl water, frisdranken, koffie en thee)
  • Twee koffiepauze’s met lekkere opkikkertjes én met zelfs een echte Starbucks Frappuccino®
  • De vergaderzaal wordt opgesteld volgens uw wensen.

Het staat vast dat wij onze vergaderpakketten steeds kunnen personaliseren op maat en naar uw vraag.
Daarbovenop ontvangt ons team u steeds met een glimlach en persoonlijke service! CREATING SMILES, BUILDING HAPPY MEMORIES is tenslotte de reden waarom wij elke dag opnieuw klaarstaan voor onze gasten.

Locatie
Het stijlvolle Mercure Antwerp City Centre heeft een centrale ligging aan het Stadspark, op wandelafstand van het Centraal station en de Diamantwijk. Het hotel beschikt buiten zijn vergaderzalen ook over 127 comfortabele kamers, een trendy lounge bar en brasserie met een ‘We Proudly Serve Starbucks’ Coffee Corner, een moderne fitness voor hotelgasten, een mooi ontbijtrestaurant en een parking.