Niets dat de rollen binnen een bedrijfsteam zo duidelijk maakt als een goede escape game. In totaal biedt The Outsider 4 uitdagende games aan waar je samen met jouw team zo snel mogelijk alle clues dient op te lossen, zowel binnen als buiten! Van 2 tot 100 personen, voor elke groep zijn er mogeljikheden.

Escaperoom in een Oudenaards jasje

The Outsider Escape biedt twee kamers aan waarbij je binnen het uur de juiste oplossing moet trachten te vinden.

Escape room ‘De Laatste Ronde’ is helemaal gehuld in thema van de Ronde van Vlaanderen en mag in Oudenaarde zeker niet ontbreken. Laat je volledig onderdompelen in de wereld van het wielrennen. Ga samen met je team rondsnuisteren in het appartement van beruchte wielrenner Bob, ontdek zijn geheim en red eigenhandig de Ronde van Vlaanderen! Kunnen jullie binnen het uur voldoende bewijzen verzamelen?

Mix van virtuele en echte wereld

De tweede escape room ‘La Casa De Dinero’ is gebaseerd op de Netflix-serie ‘La Casa de Papel’.  Tijdens dit spel ga je samen met jouw criminele kompanen de ideale bankoverval plegen. Daarbij gaat steeds één iemand in de VR wereld op zoek naar clues om dichter te komen bij de geldkluis in de echte wereld. Eén uur spanning gegarandeerd!

Outdoor escape walks, ook voor grote groepen

The Outsider brengt escape games ook naar de buitenlucht, met de outdoor escape walks in het aanbod. Trek erop uit met jouw speurteam en los de breinbrekers op via de tablet en jouw draagtas vol mysterieuze tools. Geen escaperoom in een afgesloten ruimte, maar een zoektocht rond de Donkvijver waarin Augmented Reality de tocht een heel pak spannender maakt! Er is een spel voor volwassenen waarbij je 2 à 3 uur onderweg bent, en één voor families die 1 à anderhalf uur duurt.

De groepen worden verdeeld in kleinere groepjes en gaan op stap om hun queeste in zo weinig mogelijk tijd tot een goed einde te brengen.