BRANDSPORT – Bedrijfsuitjes, Teambuilding en Training in de Ardennen

VOOR EEN ONVERGETELIJK TEAMUITJE IN DE ARDENNEN

Organiseer eens iets anders dan weer een borrel!

Bij Brandsport vind je sportieve en uitdagende outdoor activiteiten, waarbij ontspanning en teambuilding op de eerste plaats komen.

Samen met je collega’s beklim je steile rotswanden, bouw je zelf een vlot om een rivier over te steken, bedwing je een klimparcours of probeer je in goed overleg met kaart en kompas de weg te vinden. Gegarandeerd een geweldige ervaring voor het hele team, vol gezellige en leerzame momenten.

WAAROM OUTDOOR ACTIVEITEN BIJ BRANDSPORT?

Een outdoor event in de Ardennen heeft vele voordelen. Je leert je collega’s op een actieve manier anders en beter kennen. De uitdagende opdrachten versterken het groepsgevoel en verbeteren de samenwerking binnen je team.

Brandsport biedt goede begeleiding, uitstekende materialen en prachtige locaties voor alle mogelijke outdoor activiteiten in de Ardennen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg, dus mocht je bepaalde eisen hebben dan helpen wij je graag!

(1) BEDRIJFSUITJES: BELEEF TOP ERVARINGEN

Bij Brandsport staat samen plezier maken en elkaar (nog) beter leren kennen centraal. Je beleeft outdoor avontuur in teamverband. De spanning van de actie en de onderlinge competitie slepen je mee!

(2) TEAMBUILDING: VERBETER DE SAMENWERKING

Tijdens een heerlijke dag in de Ardennen voer je met je collega’s uitdagende opdrachten uit. Tijdens de teambuildingsdag staat samenwerken om een gezamenlijk doel te bereiken centraal.

(3) TRAININGEN: BOUW AAN JE TEAM

Met ons trainingsbureau bouwen we aan de effectiviteit waarmee problemen worden aangepakt en de communicatie en samenwerking binnen je team. Dr. Herman Wittockx traint je team aan de hand van de Appreciative Inquiry methode. 

ALLES KAN, VRAAG ADVIES OP MAAT

Naast de avontuurlijke activiteiten kun je ook genieten van een heerlijke maaltijd in de natuur of onze herberg ‘La Laiterie’. Als je geen zin hebt in de terugreis blijf je lekker overnachten in onze herberg of een luxere accommodatie van onze partners.

Weinig tijd? Keuzestress? Geen probleem! Brandsport heeft jarenlange ervaring in het maken van effectieve programma’s. We nemen alle tijd voor je en denken graag met je mee. Gratis en voor niets!