Vergaderingen

In het magnifieke kasteel op het historische domein van De Brabantse Golf organiseert u meetings van 10 tot 150 personen. De 3 beschikbare vergaderzalen zijn volledig uitgerust met alle moderne infrastructuur en hebben een aparte ingang. Ideaal dus voor discrete meetings op topniveau. U kijkt uit op de green of vergadert onder een rustiek zadeldak. Prima catering op maat van uw wensen en budget.

Congressen

In de Panoramische Zaal met een uniek uitzicht op de green en tal van holes ontvangt u tot 150 congresgangers. De zaal beschikt o.a. over een 10 m brede projectiewand. Break-out rooms onder een prachtig rustiek zadeldak aangekleed met designmeubelen van o.a. Vitra,  op het gelijkvloers of bij goed weer buiten in de tuin of op de riante terrassen.  Vlakbij de luchthaven van Zaventem. Gemakkelijk toegankelijk en ruime parking.

Events

De Brabantse Golf geeft met stip exclusief cachet aan elk event: omgeven door een zee van groen, in een riant kasteel uit de 18de eeuw op een historisch domein, de prachtige terrassen en een unieke avondverlichting… Hier ontvangt u tot 200 gasten. Verschillende cateringformules voor ieders budget maar altijd royaal en op en top verzorgd. Centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar.