WELKOM @ GOLF OUDENAARDE

Golf & Country Club Oudenaarde is één van de mooiste en grootste golfclubs in Vlaanderen en behoort tot de top leading Golf Courses.

UNIEKE SETTING
Golf & Country Club Oudenaarde is gelegen in de stilte van het prachtige landschap van de Vlaamse Ardennen en wordt doorkronkeld door de oude meanders van de Schelde. Het imposante 19e-eeuwse kasteel van Petegem is het hart van onze Golf Club én de perfecte locatie voor uw bedrijfsactiviteit.

MEETING ROOMS IN KASTEEL
Het kasteel van Petegem biedt een aantal recent gerenoveerde vergaderzalen aan (van 4 personen tot max 120 personen).
Door de unieke locatie bieden deze vergaderzalen de gebruiker een uitzonderlijke rust, midden in de Vlaamse Ardennen in het clubhuis van de golfclub.
Een meeting combineren met een ontspannende teambuilding, initiatie in de golfsport is een troef!
Met eigen catering en uniek restaurant met rustgevend zomerterras worden de gasten eveneens culinair verwend.

PRACHTIGE COURSES
Golf & Country Club Oudenaarde heeft twee prachtige 18 holes-banen, ‘Kasteel’ (par71) en ‘Anker’ (par72). De club heeft ook 4 oefenholes ideaal voor starters, korte trainingen en uw bedrijfsinitiatie in de golfsport. 

MEET @ CASTLE
In het Clubhuis Kasteel van Petegem kan u netwerken & bijpraten aan de bar of op het zomerterras, met een uniek zicht op de negende en achttiende hole van ‘Course Kasteel’.
Het restaurant en de bistro nodigen je graag uit om te tafelen in stijl, bij een indrukwekkend zicht op de prachtige kasteelvijver.