Kai-Mook is mama! Onze Aziatische olifantenfamilie doet dit jaar serieus aan gezinsuitbreiding! Heb jij al eens een baby-olifantje van dichtbij gezien? Bezoek de vrolijke olifantenfamilie in Azië!

Planckendael – Bedrijfsevents in een groen, avontuurlijk kader
Kijkt u uit naar een originele locatie voor uw personeelsfeest, uw klantendag of een ander bedrijfsevent? Planckendael, het dierenpark in Mechelen, biedt unieke decors voor uiteenlopende doeleinden. Het is de gedroomde locatie voor personeelsfeesten, meetings, presentaties en recepties.

Een polyvalente Evenementenhal
Op de bekende Evenementenweide in Planckendael, de ‘Familieweide’, staat een stijlvolle Evenementenhal te pronken. De hal meet ongeveer 750 m² en laat uw evenement in het licht baden dankzij de vele ramen. De comfortabele stoelen in heldere kleuren en tafels in zebranofineer geven een eigentijds karakter aan uw activiteit.


Groen en duurzaam kader
Rondom deze evenementenlocatie is er nog veel groene ruimte om activiteiten en animaties te organiseren. Dit terrein heeft een oppervlakte van ca. 3.000 m² en kan volledig geprivatiseerd worden. Paard en kar kunnen hier vertrekken voor een ritje door het dierenpark, onze gidsen kunnen uw groep hier verwelkomen voor een begeleide wandeling en zo veel meer. Voor heel grote events kan er nog een alu-hal van 1.000 m² aangebouwd worden.

Catering
Planckendael beschikt over een uitstekende catering met voorstellen op maat. Wat dacht u van een knisperende BBQ of een sprankelende receptie? Of een snelle lunch om niets van het park te moeten missen?

Extra faciliteiten
Bovendien heeft Planckendael nog heel wat extra troeven die uw evenement onvergetelijk maken:
• makkelijk te bereiken vanuit het hele land;
• voldoende parking voor alle gasten, of vlot combineerbaar met de Planckendael Shuttle;
• verrassende en unieke mogelijkheden (speciale rondleidingen bv. Op bezoek bij Kai-Mook, avonturenpad, zoektocht…);
• rechtstreekse deelname aan milieubehoud en natuurbescherming;
• mogelijkheid tot peterschap van een dier

Planckendael ontvangt groepen vanaf 50 personen.