Het laatste nieuws

Met de Olympische Spelen in het vooruitzicht hebben vele topsporters zichzelf het afgelopen jaar overtroffen. Zo ook in Antwerpen, er was geen tekort aan spectaculaire sportieve prestaties! Traditiegetrouw zette de stad haar atleten daarvoor in de bloemetjes tijdens de Night of the Diamonds, een verbazingwekkende show in de betoverende concertzaal AMUZ.

AMUZ is een volwaardige evenementenlocatie, met als kloppend hart de vroegere Sint-Augustinuskerk die omgebouwd werd tot concertzaal. Ze was dan ook het perfecte decor voor deze indrukwekkende huldiging: de toeschouwers konden zich vergapen aan in spiegelfragmenten geklede danseressen, die aan torenhoge sway poles op Cirque du Soleil-achtige wijze door de barokke middenbeuk zweefden, waarvan de reliëfs en architecturale details verlicht werden door een fenomenale lasershow. Ook dé verrassing van de avond, een optreden van Antwerps hiphoplegende Tourist LeMC, kwam hier volledig tot zijn recht. Ook hij kon niet verbergen geïmponeerd te zijn door de wondermooie setting waarin hij zich bevond. Het contrast tussen zijn ingetogenere nummers en de overweldigende sway pole acts benadrukte sprekend de vele mogelijkheden die deze zaal uw evenement kan bieden.

Wil u ook de bezoekers van uw evenement met deze locatie verbazen? Neem dan contact op met Evelyne Van Mieghem via zaalhuur@amuz.be of telefonisch via 03 292 36 84.

Vergaderen in een kerk – Sint-Augustinuskerk – AMUZ