Zoek je een verrassende locatie voor een company familiedag?

Verborgen parel industrieel erfgoed

De voormalige steenkoolmijnsite van Heusden-Zolder heeft alles in petto om er voor jouw gasten  een onvergetelijke dag van te maken!

Het centrale verkeersvrije plein van meer dan 20.000 m² is volledig omringd met prachtige industriële gebouwen die dateren uit de tijd van de ontginning van de steenkoolmijnen. Diverse zalen van meer dan 1.200 m², auditoria van 120 tot 450 personen en verscheidene break out zalen maken deel uit van de infrastrucuur die aan de modernste technologievereisten voldoet.
Overal verwijzen originele voorwerpen en instrumenten naar de glorietijd van het Limburgse mijnverleden. 

De prachtige natuur in de onmiddellijke omgeving en de vlotte bereikbaarheid krijg je er zomaar bij.

De unieke combinatie van indoor en outdoor mogelijkheden maken van deze site de perfecte locatie voor de organisatie van groep/familie events. Inclusief slechtweergarantie!

Wat kan je er zoal beleven?

Deelnemers aan bijv. familiedagen ontdekken de stuurkamers van de mijnen, de vroegere elektriciteitscentrale, de mijnterril, de schachtbok, …

Met de mijngidsen delf je naar de geheimen van de ondergrond en geraak je sowieso in de ban van de kompels, de mijnwerkers. Misschien ontmoet je de Putheks als je het kompelspel speelt… Wie weet, krijg je een uitnodiging om een bezoek te brengen aan de vroegere woning van de mijndirecteur!

En je duikt niet alleen in het mijnverleden, neen. Op de vroegere mijnsite is ook ruimte voor innovatie en technologie. Wat denk je van een drone initiatie? Of ga je liever aan de slag in het upcycling atelier waar oude en ‘onbruikbare’ materialen worden omgetoverd tot iets wat waardevoller is en vaak zelfs mooier dan voorheen?

De mijnstreek, een  smeltkroes van verschillende culturele invloeden
Je kan er genieten van Turkse dansen en theeceremonies, je leert er echte pizza bakken zoals alleen Italianen dat kunnen, … Laat je verder culinair verwennen met bijv. een Kompelbiertje, puttersbrood en ander lekkers.

Mobiliteit is belangrijk!
Daar hebben we ook aan gedacht! Zolder Mine bereik je vlot met het openbaar vervoer (treinstation in de onmiddellijke buurt) en de wagen. Niet minder dan 1.100 parkeerplaatsen zijn ter beschikking.

Contact

Witti Group is het centrale aanspreekpunt en adviseert eventkantoren en bedrijven bij het organiseren van hun events. Witti kan eveneens perfect faciliteren met eventmeubilair en catering.

Uiteraard heb je vragen! Just shoot.
Tom Demyttenaere beantwoordt ze graag.

Witti Grouphttps://witti.be
Formerly known as Watt17 | Villa Zwart Goud | Taste Catering

M. +32 476 74 06 09
tom.d@witti.be
Koeltorenlaan 9
3550 Heusden-Zolder

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderlocatie in Zolder – Watt17