Het laatste nieuws

Versele-Laga is een internationale producent van kwalitatieve dierenvoeding met zeven fabrieken in Europa, één in China en twee in de Verenigde Staten. Voor de viering van haar 90-jarig bestaan en de opening van een nieuwe dertig meter hoge extrusietoren op de hoofdsite in Deinze klopte het bedrijf aan bij Veldeman. Het hele feestgebeuren werd verspreid over 4 dagen en moest ruimte geven aan maximaal 1.000 personen op een dag.

Veldeman bouwde een TFS-structuur van 30m breed en 55m lang, voorzien van een combinatie van zilverzwarte met transparante dakzeilen. De zwarte binnenzijde zorgde voor de perfecte setting voor lichttechnieken en gaf de inrichting een strakke look & feel. De transparante dakzeilen boden de genodigden een prachtig zicht op de groene omgeving van de bedrijfssite. Aan de TFS werd een open terras gebouwd met balustrade. Twee aluhallen dienden als toiletsas en een verduisterde ruimte voor videopresentaties. Verder voorzag Veldeman in alle tentstructuren tapijttegels en verwarming, stoffering in de aluhallen en luxe toiletwagens.

Eventkantoor New Balls Please zorgde voor de branding, de moderne inrichting, technieken en coördinatie van dit meer dan geslaagde bedrijfsevent.

Productie, verhuur en verkoop van tenten en tijdelijke structuren – Veldeman