Het laatste nieuws

Na een paar maanden van pauze en gedeeltelijke opening worden ons nieuwe perspectieven geboden.

Vanaf 1 mei is het hotel “Les Sorbiers” elke dag open, zowel door de week als in het weekend. voor nog een paar dagen, met maaltijden op de kamer of in een privé salon.

Vanaf 8 mei zal het mogelijk zijn om op het terras van het restaurant “En Face de L’île” te eten. De gasten hebben de keuze tussen een open of overdekte ruimte. In beide gevallen zullen alle gasten uitzicht hebben op de oevers van de Maas en dit alles met strikte inachtneming van de geldende sanitaire voorschriften.

Nog meer goed nieuws.

  • Het “Commissariat Général au Tourisme” heeft Hotel des Sorbiers 3 sterren toegekend. De commissarissen hebben rekening gehouden met de filosofie van “hotel om te lezen” om deze 3 sterren toe te kennen, ook al zijn de kamers niet uitgerust met televisie (voorwaarde voor het verkrijgen van de 3 sterren). Daarmee is Les Sorbiers een van de weinige Belgische hotels met 3 sterren, zonder TV op de kamers.
  • Chef Nicolas Valanchon werkt aan een nieuw menu en suggesties voor lunch en diner die perfect passen bij de sfeer van een maaltijd op het terras. Het doel: meer smaak en meer variatie.
  • Er worden nieuwe activiteiten in het gebied opgezet (watersport, yoga, kunstworkshops, bezoeken aan het eiland, enz.) en er worden samenwerkingen met opmerkelijke plaatsen ontwikkeld. In de week voorafgaand aan uw reservering wordt u op de hoogte gebracht van de activiteiten die ter plaatse worden georganiseerd en het team staat tot uw beschikking om u te adviseren over bezoeken en wandelingen in de regio
  • Het domein is ook beschikbaar voor recepties in de open lucht voor maximaal 50 personen.
  • Hun volgende uitdaging: de eco-etikettering. Momenteel zijn ze bezig met een proces van ecologische transformatie, meer informatie hierover binnenkort.

Neem voor meer informatie contact met hen op.

Kasteel met hotel en top-restaurant aan de Maas in Hastière – Les Sorbiers