Het nieuwe hotel “Les Sorbiers” en het nieuwe restaurant “En Face de l’Île”

Een Hotel? Veel meer ! Ecologisch, vriendelijk en professioneel … magie! Geluk aan het water op slechts 1 uur en 15 minuten van Brussel. Helemaal weggaan, en toch dichtbij blijven.

HEERLIJK GROEN: VERGADEREN MIDDDEN IN DE NATUUR

Toerisme vindt zichzelf opnieuw uit. Het bewijs in België is het gloednieuwe Nouvelle Hôtellerie-project (bekend van Les Tourelles en Plein Ciel). Vanaf begin augustus 2020, na een grondige renovatie van het oude kasteel en landgoed van de familie Boël zien we een nieuwe wedergeboorte.

Bent u op zoek naar een authentieke plek, midden in de natuur, sereen, veilig en leuk voor uw evenementen, vergaderingen of conferenties? In combinatie met het ontdekken van verfijnde gerechten en grote open ruimtes? Met zijn 17 hectare aan de oevers van de Maas, een eiland om te verkennen, een streek met wilde en ongerepte natuur, adembenemende landschappen, prachtige Mosan-villa’s, hebben Les Sorbiers en Hastière alles om u te verleiden.

ECOLABEL: RESTAURANT MET LOKALE PRODUCTEN

Andere kenmerken van Sorbiers: het ecologische DNA. Les Sorbiers zal de consumptie van eigen bodum producten bevorderen dankzij fruit uit de boomgaard, aromatische kruiden uit de tuin, groenten uit de moestuin en van lokale producenten.

Om de smaakpapillen te verwennen, zal chef-kok Nicolas Valanchon de “cuisine d’artisan” aanbieden met lokale producten. Restaurant “En Face de l’Île” is voor iedereen (niet alleen hotelgasten) toegankelijk.

TEAMBUILDING, SEMINARS, CONFERENTIEVERGADERINGEN EN ANDERE PRIVÉ- OF ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Doordeweeks verwelkomen we bedrijven: teambuilding in de vrije natuur, zorgvuldige maaltijden, volledig uitgeruste seminarieruimtes voor een eersteklas training of om tot innovatieve ideeën te komen. Intern of met hulp van lokale partners kan een grote verscheidenheid aan recreatieve activiteiten worden aangeboden.

PAREL VAN DE MAAS: ONTDEK DE OMGEVING

Dit is een kans om sublieme (vaak onbekende) regio’s van ons land te herontdekken. Weinigen zijn verder gegaan dan Dinant. Hier is de Maas echter op zijn mooist. Hastière verdient een kijkje met zijn 150 km aan wandelingen en trektochten (net zoveel alsaan de kust) per fiets of te voet, door bossen of velden of langs de rivier.

De Maasvallei, van Dinant tot de Franse grens, biedt een overzicht van toeristische ontdekkingen die uniek zijn in Wallonië.

BELANGRIJKE GEGEVENS:

– Restaurant “En Face de l’Île” van Nicolas Valanchon: 80 zitplaatsen
– Hôtel Les Sorbiers – 32 tweepersoonskamers
– 3 seminariezalen voor 12 tot 100 personen tot 120 m2 inclusief een prachtige oranjerie aan de oevers van de Maas
– 17 hectare, inclusief het privé-eiland Androssart – beschermd gebied: Natura 2000-reservaat