Veldeman bouwt grootste LVK-paviljoen ooit

Echt Feesten! Dat werd gedaan tijdens een groot feestweekend in Leisurepark In De Bandert in Echt. Veldeman bouwde er op het smalste stukje Nederland – zoals de gemeente Echt-Susteren ook wel wordt genoemd – het grootste feestpaviljoen ooit in de geschiedenis van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK).

Op vrijdagavond organiseerde carnavalsvereniging ‘De Aester’ in samenwerking met de gemeente Echt-Susteren, de Stichting LVK en L1-Radio en –TV de 44e finale van het LVK. 20 finalisten dongen mee naar de grootste onderscheiding op het gebied van de Limburgse vasteloavesmuziek. Na de bekendmaking van winnaar Spik & Span konden de 7.000 bezoekers uit hun dak gaan tijdens een grote afterparty in het uitverkochte feestpaviljoen.

Op zaterdagavond genoten de bezoekers van een fantastische line-up tijdens het uitverkochte ‘Stout & Loud’. Met knallende optredens van onder andere Snollebollekes, Paul Estak, Vengaboys, Hard2Get en Lucas & Steve werd het een onvergetelijke avond.

Veldeman bouwde voor dit feestweekend een gigantisch feestpaviljoen van 4.250 m². Dit paviljoen beschikte over een enorme hoge binnenruimte en werd uitgerust met een verhoogd VIP deck voor 1.000 genodigden, dat perfect zicht bood op het podium. 1.675 m² aluhallen deden dienst als entree, lockerruimte en toilettenten. Naast de tenten leverde Veldeman 13 toiletwagens.

Productie, verhuur en verkoop van tenten en tijdelijke structuren – Veldeman