Organic-Concept steunt heropstart Horeca

Nu de horeca zich voorbereidt op een voorzichtige heropstart in tijden van Covid-19, gaat, Organic-Concept, de uitdaging aan om samen een zo groot mogelijke extra overdekte, veilige ruimte te creëren.

In een eerste fase zullen -vermoedelijk- eerst de terrassen open gaan. Rekening houdende met een extra veiligheidszone van 1,5 m voor vlotte bewegingsruimte en bediening tussen de tafels, reduceert de totale horeca-capaciteit zich tot 30 à 50%.

EEN EXTRA TERRAS, UW OPLOSSING?

De Organic-Concept-tenten kunnen aangehecht of aangebouwd worden aan een bestaande zaak, terras, veranda – of volledig vrijstaand opgesteld worden.
U heeft variabele keuze in het aantal vierkante meters, tenten met of zonder zijwanden – met toevoeging van houten vloeren, verwarming, verlichting of meubilair.
Zo bieden zij oplossingen voor zowel grote als kleine horecazaken, die ook op langere termijn een meerwaarde zijn om uw klanten in alle seizoenen op uw terras te verwelkomen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN ORGANIC-CONCEPT-TENT?

  • Organic-Concept-tenten zijn tijdelijke opstellingen die zonder bouwvergunning geplaatst mogen worden. Dit biedt u een snelle en gemakkelijke verhoging van uw dagelijkse capaciteit.
  • Een perfect antwoord op een Belgische onvoorspelbare zomer zowel bij regen als met felle zon zit iedereen veilig, droog en sfeervol overdekt.
  • Door het flexibele zijwandensysteem op sommige van onze Organic-tenten, kunnen in- en uitgang eender waar geplaatst worden en kan zo een vlotte circulatieingepland worden.
  • Met toevoeging van een kleine Organic-tent kan een aparte ingangvoorzien worden voor klanten die bestellingen komen afhalen.
  • Een essentieel begrip bij de heropening is luchtcirculatie. Een tent zonder zijwanden biedt u een luchtcirculatie zoals u die in de buitenlucht zou ervaren. Kiest u voor een tent met zijwanden, dan kan u deze steeds geheel of gedeeltelijk open laten om optimale luchtcirculatie te garanderen.
  • EXTRA: Het is mogelijk om houten panelen op maat met voet te voorzien om tussen de tafels te plaatsen.

Om Horeca België te ondersteunen bij de heropstart dit zomer-/herfstseizoen, bieden wij uitzonderlijke tarieven op langetermijnhuur tussen 01/06 – 31/12. Deze tarieven zijn geldig voor alle Horeca in België, vermeld bij uw prijsaanvraag ‘OCHORECA2020’.

Samen met u bekijken we graag de meest ideale opstelling!

CONTACT

Contacteer Organic-Concept voor meer info, een proefopstelling of prijsaanvraag
Meer mogelijkheden, bezoek de website: www.organic-concept.com
Of contacteer Organic-Concept op: info@organic-concept.com

Exclusieve Tenten – Organic-Concept