Eindejaarsfeeststress? Geen nood, Business Faculty ontzorgt!

Zonder twijfel. De eindejaarsfeesten zijn de gezelligste periode van het jaar. Gezellig keuvelen en uitgebreid eten. Als je echter het perfecte feest wil organiseren, kan dat wel voor extra stress zorgen wat je nu tijdens deze feestdagen net wil vermijden. Geen nood echter. De seminar consultants van het Brusselse eventcentrum Business Faculty ontzorgen je van A tot Z, volledig op maat zelfs

Feestelijk tafelen … binnen of buiten

Kerstdiner in de frisse buitenlucht? Jazeker! Immers, een winterbarbecue met een bijhorende winterbar tijdens droge, koude kerstdagen is altijd een schot in de roos. Bij Business Faculty krijg je het totaalpakketje: extra gezellig terras met vuurkorven en kaarsen. Naast de belichting kan je ook rekenen op een partytent … je weet nooit met die weergoden. Uiteraard kan je tevens kiezen voor een feestelijk buffet in het restaurant. FEESTELIJK, in hoofdletters wel te verstaan. Laat je bijvoorbeeld verwennen met de VIP-formule. Daarbij vormen een onthaal met limousine, een rode loper én een lekker glaasje bubbels de ideale opener van je kerst- of nieuwsjaarbuffet.

Out-of-the-box

Out-of-the-box-denken, daar zijn ze bij Business Faculty sterk in. Op vraag van de klant wordt een feestpakket uitgewerkt. Tailormade. Een kerstfeest waarbij de gasten hun portret kunnen laten vereeuwigen door een cartoonist. Of de Kerstman komt op bezoek om snoep uit te delen. Sfeer gegarandeerd!

Muziek voor de juist X-mas Mood

Feestdagen tijdens de kerstperiode zonder kerstmuziek hoort niet. Je kan echter voor je kerstfeest evenwel verrassend uit de hoek komen op muzikaal vlak. Waarom geen piano-intermezzo. Business Faculty regelt de pianovirtuoos die op een vleugelpiano de pannen van het dak speelt. Liever muziek om de dansvloer onveilig te maken? Dan kan je kiezen voor een dj bijvoorbeeld. Ook de dansvloer neemt Business Faculty volledig voor hun rekening. Met de nodige up lighters en kerstdecoratie op vraag maken ze er een geslaagd feest van.

Organiseer je een eindejaarsfeest?  Laat je dan zeker inspireren door de seminar consultants van Business Faculty.

Seminariecentrum in Brussel – Business Faculty Brussel