Dinant, gekozen in de top 15 van de Best European Destinations 2019

Een idee voor uw volgende event?

Dinant is goed bekend bij de binnenlandse of buitenlandse toeristen : de citadel, de collegiale, en zijn net ingehuldigde boulevard trekken elk jaar vele toeristen. De liefde voor de stad is onlangs bekroond met een internationale prijs, en niet de minste: Dinant is verkozen tot 11de  mooiste Europese bestemming in 2019.

Voor het 10de jaar op rij, selecteerden meer dan een half miljoen kiezers de mooiste locatie voor een uitstap in Europa. Dit resulteerde in een ranglijst die door de reizigers zelf is samengesteld.

Koningin van Instagram vanwege zijn postkaart landschappen, betiteld als ‘trendy’, is Dinant  vergelijkbaar met de groten van het toerisme zoals Brugge, Antwerpen. De lokale bieren, de beroemde koeken, de kastelen en musea… Dinant heeft een rijke geschiedenis, heerlijke gastronomie, en attracties om te ontspannen en gezellige momenten met familie of collega’s te beleven.

Waarom zou u niet de kans benutten om als team de schoonheid van het dal te ontdekken tijdens uw volgende bedrijfsevent?  Op slechts 1 uur van Brussel, biedt Dinant Evasion u een breed scala aan activiteiten in een beschermde natuurlijke natuur. Teambuilding challenges in Dinant Aventure, afvaart van de Lesse per kajak, seminarie rondvaart…  Aarzel niet om ons eventteam te contacteren voor een aanbod op maat, aangepast aan het profiel van de deelnemers en uw budget. event@dinant-evasion.be of 082/22.43.97

https://www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2019/

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Eventlocatie in Dinant – Hartje natuur of op een boot in de Ardennen – Dinant Evasion