Landcommanderij Alden Biesen: Where epic stories begin.

Welkom in de historische en betoverende Landcommanderij Alden Biesen. Het imposante kasteel met de omliggende gebouwen zijn gunstig gelegen op een domein van maar liefst 80ha, midden in het groen. Deze erfgoedsite heeft meer dan 30 zalen en terreinen met alle nodige faciliteiten ter beschikking. De vlotte bereikbaarheid, het professionele team en het veelzijdige karakter zorgen ongetwijfeld voor een onvergetelijke ervaring voor uw bijeenkomst.

Een unieke locatie

Alden Biesen is een event- en congrescentrum dat doordrenkt is van geschiedenis en schoonheid. Het landgoed dateert uit de 13e eeuw en is een veel bezocht historisch monument.

Het statige kasteel, de indrukwekkende binnenplaatsen, de prachtige gebouwen en weelderige tuinen vormen het decor voor uw evenement. Hierdoor ontstaat er een unieke en inspirerende sfeer.

Moderne faciliteiten

We combineren moeiteloos de charme van het verleden met de technologie van vandaag.

Het domein beschikt over meerdere vergaderzalen, diverse polyvalente zalen, een auditorium, de indrukwekkende waterburcht en verschillende buitenterreinen. In totaal meer dan 30 zalen en terreinen waardoor we groepen van verschillende groottes kunnen verwelkomen en voorzien van alle benodigde voorzieningen.

Onze technische uitrusting en professionele ondersteuning zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Heerlijk overnachten

Voor deelnemers die willen overnachten, bieden we comfortabele en stijlvolle accommodaties aan. We beschikken over 30 kamers die elegant zijn ingericht. Ideaal voor een meerdaagse bijeenkomst of om te ontspannen na een lange dag vergaderen.

De kamers bevinden zich in de historische gebouwen midden op het domein waardoor gasten kunnen genieten van een overnachting op een unieke locatie.

Culinair genot

Bij Alden Biesen geloven we dat goed eten deel uitmaakt van de ervaring. Onze eigen getalenteerde chef-koks bereiden graag heerlijke gerechten met verse en lokale ingrediënten. Of u kan ook een van onze vaste cateraars inschakelen.

Of het nu gaat om een informele lunch, gezellige brunch of een uitgebreid diner, we hebben opties voor elke smaak en (dieet)wens.

Ontspanning

Voor, na of tijdens uw congres of evenement kan u natuurlijk ook rekenen op voldoende ontspanning op het domein zelf. Verken de prachtige tuinen, maak een wandeling door het historische landgoed, boek een tijdsslot in de escape room of organiseer zelf leuke teambuildingactiviteiten op ons uitgestrekte terrein.

U kan natuurlijk ook steeds een bezoek brengen aan de omliggende steden.

Bereikbaarheid

De Landcommanderij is gunstig gelegen in de driehoek tussen Hasselt, Maastricht en Luik. Met nabijgelegen luchthavens, snelwegen en treinstation zijn we goed bereikbaar voor internationale gasten. Bovendien bieden we een ruime parkeergelegenheid voor degenen die met de auto komen.

Beste congreslocatie

Bij Alden Biesen koesteren we onze unieke erfgoedsetting en maken we zorgvuldige keuzes over de activiteiten die hier plaatsvinden.

We zijn er trots op dat we het Flanders Heritage Venue-label dragen en de laatste jaren meerdere prijzen hebben gewonnen als beste congreslocatie.

Uw evenement bij Alden Biesen 

Dit kasteeldomein is een locatie met een verhaal en een erfgoedervaring die je zal inspireren. Hier brengen we samen het verleden tot leven en creëren we nieuwe herinneringen die een leven lang meegaan.

Of je nu een zakelijke bijeenkomst, conferentie, seminarie of ander evenement plant; Alden Biesen biedt een ongeëvenaarde locatie en faciliteiten. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van een succesvol evenement dat indruk zal maken op uw gasten.

Neem gerust contact met ons om uw plannen te bespreken.