Ons conferentiecentrum, uw creatieve hub

In een gebouw met een New Yorkse architectuur in de buurt van het Zuidstation biedt The EGG een buitengewoon conferentiecentrum waar u van uw ideeën een creatieve, geslaagde en duurzame ervaring kan maken. Of u nu 2 of 999 genodigden verwacht, onze conferentiezaal biedt u de flexibiliteit om uw conferenties, seminaries, workshops, gala’s, tentoonstellingen en zelfs uw productlancering te organiseren.

Wenst u een bedrijfsevenement te organiseren in België? Kies dan voor The EGG, dé plek voor al uw evenementen in het centrum van Brussel!

Dankzij haar ideale ligging in het hart van de Europese hoofdstad is de zaal gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto; vlakbij zijn er meerdere parkings, samen goed voor 1000 plaatsen.

Naast onze professionele diensten van topkwaliteit kunt u ook genieten van ons terras om even in alle luxe te ontspannen. Ons team, bij wie gastvrijheid in het DNA verankerd zit, staat voor u klaar, van de planning tot de realisatie; zo is uw evenement gegarandeerd geslaagd.

Huur onze prestigieuze zaal en ontdek een nieuwe dimensie van mogelijkheden voor uw bedrijfsevenementen.

The EGG Brussels-Brochure