Wijnkasteel Haksberg: De Ideale Locatie voor Bedrijfsevenementen en Feesten

Droomt u ervan om uw bedrijfsevenement of feest te organiseren in een historisch 19e-eeuws kasteel, omgeven door de schilderachtige Hagelandse wijngaarden? Wijnkasteel Haksberg in Tielt-Winge maakt deze droom waar.

Of het nu gaat om intieme bijeenkomsten of grote zakelijke evenementen, Wijnkasteel Haksberg heeft de perfecte ruimte. De feestzaal van het kasteel is geschikt voor maximaal 50 zittende en 75 staande gasten, ideaal voor bedrijfsfeesten, jubilea of verjaardagen. Dankzij de veranda en de grote ramen kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op de omliggende wijngaarden en natuur.

Voor grotere evenementen in de zomermaanden biedt de feesttent in de wijngaarden plaats aan maximaal 200 gasten, waarbij maatwerk en personalisatie centraal staan. En als u op zoek bent naar een adembenemende locatie voor een huwelijksceremonie of andere plechtigheid, dan is de ceremonieplek onder de eeuwenoude bomen van Wijnkasteel Haksberg, met het kasteel en de wijngaarden als decor, een onovertroffen keuze.

Bovendien, als u na het evenement wilt overnachten, biedt Kasteel Haksberg negen luxueus ingerichte kamers, inclusief een honeymoonsuite en luxe suites. Deze kamers zijn ontworpen met aandacht voor detail en bieden een serene rust, terwijl u geniet van het betoverende uitzicht op de wijngaarden.

Wijnkasteel Haksberg staat niet alleen bekend om zijn unieke locatie en historische charme, maar ook om zijn professionele keuken en samenwerking met topcateraars. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, zakelijke evenementen of intieme bijeenkomsten, Wijnkasteel Haksberg zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat uw evenement oplichten in de magie van Wijnkasteel Haksberg.