Een unieke industriële setting in het oorspronkelijke feestlokaal van deze 19de eeuwse textielfabriek, een zalig dakterras, een skyline zonder weerga: het zijn enkele van de troeven waarmee Gaston meer dan 10 jaar kan uitpakken.

Een bedrijfsreceptie personeelsfeest, business event, klantenbinding, business seminar, teambuilding event, huwelijksfeest of babyborrel? Met zijn strategische ligging en ruime parkeergelegenheden, leent Gaston zich uitstekend voor elk type private en corporate event. Naast een ongezien dakterras met skyline view – de gedroomde backdrop voor jouw afterwork – beschikt Gaston ook over een warm aangeklede industriële event space. Naargelang de invulling van jouw event, transformeert Gaston zich van zakendiner tot setlocatie.

Nieuw sinds 2019 is de uitbreiding met een gezellige “living room”. in de oude toren van het gebouw. Deze intimistische setting geeft geheid een nieuwe inkleding aan elk event. Het is bovendien de perfecte uitvalsbasis om jouw workshop-annex-teambuilding en petit comité te organiseren of de ideale break-out room bij grotere bijeenkomsten.

Gaston combineert zijn buitengewone locatie met sublieme huiscatering. Cateraar van dienst, Coeur Catering, ontfermt zich over de catering van elk type event en streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten.

Faciliteiten:

– Privé parking
– Terras
– Break Out rooms
– Beamer
– Flat screen
– Micro
– Geluidsinstallatie
– Performante wifi
– Eigen catering