Organiseert u binnenkort een evenement/feest en bent u nog op zoek naar een locatie? 

Waarom niet in de prachtige zalen rondom de Hippodroom van Oostende? Met dichtbij de dijk, de Wellingtonrenbaan en de golfbaan, biedt dit evenementencomplex tal van mogelijkheden voor een geslaagd evenement. Onze zalen kunnen volledig gekozen, aangepast en ingericht worden zodat ze de ideale setting vormen voor elk evenement, van intieme receptie, beurs, huwelijksfeest tot een internationale productlancering.

Bovendien heeft de Wellingtonrenbaan een rijke geschiedenis die een authentieke sfeer met zich meebrengt. In 1883 werd de Hippodroom gebouwd onder leiding van Belle Epoque-architect Antoine Dujardin. Het werd meermaals de zomerbestemming voor koning Leopold II en de rest van de koninklijke familie. De koning gaf samen met de hertog van Wellington het startschot voor de eerste officiële paardenren datzelfde jaar.

U kunt alle zalen huren in combinatie met catering of uw eigen catering voorzien. Als ook zijn er ruim voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar voor al uw gasten en bevinden zich meerdere hotels binnen een straal van 100m.

Wij zorgen met ons team dat de locatie klaar staat voor uw event. En dit van de parking buiten tot binnen in de zaal! Maar ook tijdens de voorbereiding kunnen jullie bij ons team terecht, zij staan alvast voor jullie klaar met raad en daad! Zo zorgen we er samen voor dat uw event een succes wordt!

Kom langs en ontdek de unieke troeven van onze site!