Welkom in De Cultuurfabriek, gelegen in het bruisende hart van de Vlaamse Ardennen in Ronse – dichterbij dan u wellicht vermoedt.

De benaming ‘Cultuurfabriek’ weerspiegelt zowel het verleden als de toekomst van deze unieke evenementenlocatie. Ooit dienstdoende als textielfabriek, specifiek een garenververij, ondergaat het nu een boeiende transformatie tot een plek waar creativiteit en zakelijkheid elkaar ontmoeten en versterken.

Oude fabrieken dragen een ziel met zich mee. Bovendien voegen ze een speciale dimensie toe aan uw evenement, waar eenvoud en klasse hand in hand gaan.

Of u nu een seminarie plant in deze onconventionele omgeving, een verrassend feest organiseert, een zomerse cocktailbijeenkomst host of elk ander B2B, B2C of privé-evenement plant, De Cultuurfabriek biedt veelzijdige ruimtes voor korte of langere periodes en alle benodigde faciliteiten voor evenementen tot 300 personen of meer. Tevens biedt het ideeën voor brainstormsessies en creatieve vergaderformules.

De inrichting van de zalen wordt steeds afgestemd op het specifieke evenement, waarbij de industriële architectuur zorgt voor een boeiend contrast. U heeft de mogelijkheid om de locatie volledig of gedeeltelijk te huren, naar wens. Daarnaast kunt u kiezen uit een scala aan mogelijkheden voor de invulling van uw evenement, waarbij De Cultuurfabriek nauw samenwerkt met zorgvuldig geselecteerde partners op het gebied van catering, audio-visuele voorzieningen en aankleding.

De authentieke sfeer in het gebouw en de omliggende natuur maken De Cultuurfabriek en haar omgeving tot een stuk ‘stilte’-erfgoed, dat inspiratie biedt aan degenen die deze meerwaarde willen omarmen.

Verlangt u naar een boswandeling na een vergadering? Gezonde oppeppers voor geest en lichaam? Ontdek onze all-in pakketten, waar werk, ontspanning en natuur naadloos samenkomen.