BOM Food and Drinks is een restaurant dat het foodsharing concept introduceert in Bouillon, het centrum van de Belgische Ardennen. Blader door het menu en maak een reis rond de wereld met de smaken van internationale gerechten en tegelijkertijd hippe en innoverende dranken.

Begin juli 2017, opende het bar-restaurant zijn deuren. BOM Food & Drinks is een familieverhaal, een vader-dochter samenwerking. Aan het hoofd vinden we Hubertus Bom, reeds eigenaar van het hotel-restaurant de la Poste. Sinds meerdere jaren had hij het idee om een nieuwe zaak te openen in de kelders van het hotel die gelegen zijn langs de Semois en een prachtig panorama weergeven van de stad, het fort en de natuur.

Zijn dochter, Celina Bom heeft zich aangesloten met dit project, bedacht het concept en nu vinden we haar aan het stuurwiel. Met een artistieke geest wist ze haar smaak in te brengen om een trendy kader te geven aan deze zaak. De kelders werd omgevormd tot een industrieel interieur, rechtstreeks geïmporteerd uit Nederland en de mix van harde materialen (hout, metaal, leer, marmer) geven een warm en karaktervol aspect. BOM is eveneens uitgerust met een dubbel terras waar de lounges je de mogelijkheid bieden om te genieten van een mooi uitzicht met een heerlijke cocktail.